Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocatòries

Bases reguladores i la convocatòria per a la concessió d'ajuts per al pagament de despeses de l'habitatge habitual per lluitar contra l'exclusió social, exercici 2024.

 

Convocatòria de subvencions per a empreses i associacions adscrites a l’àrea de polítiques socials

 

Convocatòries de subvencions dins el Pla de Xoc per la Covid-19

 

Convocatòria de subvencions per a les empreses del cost de la contractació laboral de persones en situació d’atur 

 

Convocatòria de subvencions per a les entitats esportives del Patronat Municipal d'Esports

Tota la documentació i documents adjunts per a la convocatòria de subvencions d’activitats esportives per a l’any 2023 s'han d'haver presentat amb els originals degudament signats i segellats al registre d'entrada del Patronat Municipal d'Esports amb data límit que consta a les bases de les subvencins. Sense la justificació de despeses del 2022 no es poden demanar les subvencions del 2023.

 

Bases per a la concessió de subvencions a les empreses per a la contractació laboral de persones participants en el projecte “Oil 2020”

 

Convocatòria de subvencions 2017 per a les entitats censades al Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut 

Tota la documentació per a la convocatòria de subvencions d’activitats culturals, educatives, infantils i juvenils  per a l’any 2017 s'han d'haver presentat amb els originals degudament signats i segellats al registre d'entrada del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut amb data límit el dia 10 de març 2017 a les 14 h. Sense la justificació de despeses del 2016 no es poden demanar les subvencions del 2017.

 

Àrea d'Infància i Joventut

 

Àrea d'Educació

 

Àrea de Cultura

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/05/2024 a les 14:25h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)