Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Informació sobre el sistema del foto vermell instal·lat al municipi

Sobre l'acord de la Junta de Govern Local de les Franqueses de 2015
El 7 de maig l’Ajuntament de les Franqueses va aprovar per decret d’alcaldia i ratificat per acord de la Junta de Govern Local deixar sense efecte les denúncies tramitades en el període comprès entre el 21 de febrer i el 18 de març de 2015 corresponents als punts semafòrics que incorporen el sistema del foto vermell ubicats al carrer de Catalunya de Llerona.

Així mateix, l’Ajuntament va aprovar deixar sense efecte la segona i successives multes interposades des de l’entrada en funcionament de l’esmentat sistema únicament en el cas d’infraccions que s’hagin comès de forma reiterada en el mateix indret i pel mateix concepte i que s’hagin produït amb anterioritat a la recepció de la primera notificació de manera que la persona interessada no hagi pogut tenir coneixement previ de la primera infracció. Aquesta resolució és vàlida tant per als punts semafòrics col·locats a Llerona com per als instal·lats a Corró d’Avall, concretament, a la carretera de Ribes (cruïlla amb la carretera de Cànoves) i al carrer del Pont (a l’alçada del giratori de Can Mònic).

El consistori també va resoldre reforçar la senyalització informativa i preventiva de tots els punts semafòrics que incorporen el sistema del foto vermell.

L’equip de govern municipal va prendre aquestes mesures en base als informes tècnics considerant que la voluntat del sistema del foto vermell és la de resoldre circumstàncies vinculades amb l’educació vial i amb la millora de la seguretat viària i que no respon a finalitats recaptatòries.  

Com es retornaran les multes?

Les denúncies que l’Ajuntament va aprovar deixar sense efecte es resoldran d’ofici. La persona que hagi comès les infraccions anteriorment descrites, sense haver de contactar amb l’administració ni presentar cap recurs, rebrà una notificació per part de l’Ajuntament i podrà recuperar els diners i els punts de la multa.

Més informació

L'Ajuntament va habilitar una oficina d'atenció en relació al sistema del foto vermell a les dependències de la Policia Local (carrer de Rafael Alberti, 2. Corró d’Avall). Podeu contactar-hi a través del telèfon 670 309 427 de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dijous de 16 a 18 h i, en cas necessari, sol·licitar cita prèvia. Recordeu que les denúncies pendents de resolució d’ofici es tramitaran automàticament sense necessitat de contactar amb la Policia Local. 

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el decret.

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/12/2018 a les 08:24h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)