Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Acord de la Junta de Govern Local de les Franqueses en relació al sistema del foto vermell instal·lat al municipi

07/05/2015

Avui dijous, 7 de maig, al matí l’Ajuntament de les Franqueses ha aprovat per decret d’alcaldia i ratificat per acord de la Junta de Govern Local deixar sense efecte les denúncies tramitades en el període comprès entre el 21 de febrer i el 18 de març corresponents als punts semafòrics que incorporen el sistema del foto vermell ubicats al carrer de Catalunya de Llerona.

Així mateix, l’Ajuntament ha aprovat deixar sense efecte la segona i successives multes interposades des de l’entrada en funcionament de l’esmentat sistema únicament en el cas d’infraccions que s’hagin comès de forma reiterada en el mateix indret i pel mateix concepte i que s’hagin produït amb anterioritat a la recepció de la primera notificació de manera que la persona interessada no hagi pogut tenir coneixement previ de la primera infracció. Aquesta resolució és vàlida tant per als punts semafòrics col·locats a Llerona com per als instal·lats a Corró d’Avall, concretament, a la carretera de Ribes (cruïlla amb la carretera de Cànoves) i al carrer del Pont (a l’alçada del giratori de Can Mònic).

El consistori també ha resolt reforçar la senyalització informativa i preventiva de tots els punts semafòrics que incorporen el sistema del foto vermell.

L’equip de govern municipal ha pres aquestes mesures en base als informes tècnics considerant que la voluntat del sistema del foto vermell és la de resoldre circumstàncies vinculades amb l’educació vial i amb la millora de la seguretat viària i que no respon a finalitats recaptatòries.  

Com es retornaran les multes?

Les denúncies que l’Ajuntament ha aprovat deixar sense efecte es resoldran d’ofici. La persona que hagi comès les infraccions anteriorment descrites, sense haver de contactar amb l’administració ni presentar cap recurs, rebrà una notificació per part de l’Ajuntament i podrà recuperar els diners i els punts de la multa.

Més informació

L'Ajuntament ha habilitat una oficina d'atenció en relació al sistema del foto vermell a les dependències de la Policia Local (carrer de Rafael Alberti, 2. Corró d’Avall). Podeu contactar-hi a través del telèfon 670 309 427 de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dijous de 16 a 18 h i, en cas necessari, sol·licitar cita prèvia. Recordeu que les denúncies pendents de resolució d’ofici es tramitaran automàticament sense necessitat de contactar amb la Policia Local. 

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el decret.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)