Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Projecte Fes camí en l'educació en família

Projecte sobre la criança i l’educació dins les famílies
Projecte sobre la criança i l’educació dins les famílies

El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut va posar en marxa el projecte Fes camí en l’educació en família l'octubre de 2014. El projecte pretén donar suport i oferir assessorament a les famílies sobre la criança i l’educació dels seus fills i filles mitjançant tres línies d’actuació:

Formació orientada al creixement de la persona, la criança i l’educació

Es tracta d’un espai d’informació, formació, orientació, reflexió, diàleg i intercanvi que pretén respondre de forma directa a preocupacions i dubtes de les famílies. Alhora és flexible per tal d’adaptar-se a les situacions emergents i introduir els canvis adients. Es pretén crear una escola de pares i mares participativa, que promogui la implicació de les famílies de manera activa.

Creació d’espais de trobada i d’intercanvi

L’objectiu és facilitar un espai acollidor de trobada per a les famílies que fomenti l’intercanvi d’experiències i de reflexió i així potenciar que les famílies del municipi siguin protagonistes en l’educació dels fills i filles. S’ofereix informació i formació sobre temes d’interès vinculats a l’educació dels fills i filles per enfortir la seva seguretat i confiança a l’hora de prendre decisions.

Promoció i dinamització d’activitats en família

L’educació en el lleure permet no només als infants sinó també a les famílies un desenvolupament continu en aprenentatge; convivència i creixement cívic, social i cultural com a ciutadans i ciutadanes amb sensibilitat i esperit crític i capacitat de resposta i compromís en qüestions relatives a l’entorn social i natural.

El projecte està coordinat per l’àrea d’Infància i Joventut i també està agermanat amb el Projecte Educatiu Comunitat i Escola. Per altra banda, compta amb la implicació dels casals infantils i centres de joves municipals i del Pla de Barris de Bellavista.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb les oficines de l'àrea d'Infància i Joventut adreçant-vos al Centre Cultural de Bellavista, al telèfon 938 405 780 o a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Darrera actualització d’aquest contingut: 07/01/2016 a les 10:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)