Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’instal·la una oficina d’informació de les obres de la plaça d’Espanya

03/09/2014

L’oficina d’informació de les obres de la plaça d’Espanya està situada al número 18 del carrer Aragó i té un horari d’atenció de 9 a 14h.

Des del 18 d’agost, dia en què es van iniciar les obres de remodelació de la plaça d’Espanya de Bellavista, s’estan avançant els treballs de la primera fase de les obres. L’aspecte urbà ja ha començat a canviar considerablement amb l’enderroc de l’estructura alçada que estava situat al mig de la plaça.

Per a qualsevol dubte o informació en relació a aquestes obres, l’empresa constructora del Grup Mas ha posat a disposició de tots els veïns/es una oficina d’informació de les obres. Aquesta oficina està ubicada als baixos del número 18 del carrer d’Aragó. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9 a 14h. També disposa d’un telèfon a través del qual es poden fer consultes fora de l’horari d’oficina. És el 638 554 834 (Diana Palacios).

Per altra banda, en el mateix local però de manera temporal, s’hi ha ubicat el quiosc de premsa que hi havia a la plaça, on es tornarà a traslladar tan aviat com sigui possible.

Arxivat a: Obres i Serveis
Imatge de la nova oficina d'informació de les obres de la plaça d'Espanya
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/04/2024 a les 12:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)