Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Felicitarium s’inaugurarà aquest dissabte

23/09/2015

El quiosc de la plaça d’Espanya és obert des del 15 de setembre, però celebrarà una inauguració el proper dissabte 26 de setembre.

La Fundació Apadis, juntament amb l’Ajuntament de les Franqueses, inaugurarà el Felicitarium dissabte 26 de setembre a les 18 h. El quiosc està situat a la plaça d’Espanya de Bellavista i vol funcionar com a “punt de venda de felicitat”. En l’acte d’inauguració, al qual assistiran autoritats municipals, hi haurà xocolatada, música, animació i algunes sorpreses.

L’horari d’obertura habitual del Felicitarium és de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 h, i les tardes, de 16 a 20 h; els dissabtes, de 9.30 a 13.30 h, i de 16 a 20 h.

El Felicitarium és un nou projecte social on els usuaris i usuàries d’Apadis “oferiran felicitat envasada per a regalar”, segons expliquen des de la fundació. A més a més, també s’hi pot adquirir informació municipal, posar-se al dia amb l’actualitat a través de premsa comarcal, llegir, navegar per internet o, per exemple, prendre un refresc i menjar llaminadures. L'Ajuntament va cedir la gestió del quiosc a Apadis en un conveni signat el març passat.

Arxivat a: Polítiques Socials
Vista del quiosc a la plaça d'Espanya
Part frontal del Felicitarium
En una de les parets del Felicitarium hi ha un mapa del municipi que indica la ubicació dels equipaments
El Felicitarium és ple de pissarres informatives
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)