Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament i la Fundació APADIS signen un conveni per desenvolupar el projecte social Felicitarium al quiosc de la plaça d’Espanya de Bellavista

27/03/2015

L’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, i la presidenta i directora de la Fundació APADIS, Imma Navarro, han signat aquest migdia el conveni que estableix el marc regulador de la relació entre el consistori i l’entitat per implementar i desenvolupar el projecte social Felicitarium al quiosc de la plaça d’Espanya de Bellavista. 

Segons el conveni, el quiosc serà gestionat per a la Fundació APADIS i constituirà un espai per fomentar la igualtat social. El quiosc donarà l’oportunitat d’aprendre un ofici a persones amb discapacitat que realitzaran pràctiques laborals en un entorn ordinari. Imma Navarro ha explicat que “es tracta d’un projecte innovador que vol convertir l’espai en un punt de venda de felicitat”. 

Al Felicitarium s’hi vendran llaminadures, refrescos, “pots de felicitat”, plantes petites, premsa comarcal..., “tot embolcallat amb un missatge fet pels usuaris d’APADIS que es pretén que generi un somriure en el client”, segons Navarro. També serà un punt d’informació municipal i els mateixos treballadors seran els encarregats d’informar la gent, així com d’actualitzar el material de difusió de l’Ajuntament. El quiosc obrirà de dilluns a dissabte en horari comercial i la previsió que té l’entitat és poder iniciar-hi l’activitat el 23 d’abril. 

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ha afirmat estar molt content de poder ampliar la col·laboració amb APADIS, de qui ha dit que és “un actiu comarcal molt important” i ha remarcat que “aquest projecte no comporta una cessió de l’espai i prou, sinó que és un projecte compartit, un projecte comú entre les dues parts”. 

La presidenta d’APADIS, que anava acompanyada del secretari de la Fundació, Antonio Peláez, ha anunciat que el 31 de maig faran una gran festa “amb cares molt conegudes” al Teatre Auditori de Granollers per celebrar el 10è aniversari de la Fundació. 

APADIS, amb seu a Bellavista, promou la integració educativa, social i laboral de les persones amb discapacitat. La fundació, que atén més de 200 famílies, té molts altres projectes innovadors dins del mateix nucli com ara el restaurant-cafeteria El Gato Verde, La Botigueta o la llar Pas a pas.

Arxivat a: Ajuntament
Un moment de la signatura del conveni
D'esquerra a dreta, Antonio López, Imma Navarro i Francesc Colomé
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)