Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La plaça d’Espanya s’omple per celebrar la inauguració del Felicitarium, el nou projecte d’Apadis impulsat amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses

29/09/2015

El Felicitarium és alhora un punt de venda de felicitat i un punt d’informació municipal que permet la integració social i laboral de persones amb discapacitat.

El dissabte, 26 de setembre, Apadis, juntament amb el suport de l’Ajuntament de les Franqueses, va inaugurar el Felicitarium de la plaça d’Espanya de Bellavista. El Felicitarium ocupa l’antic quiosquet i ofereix un doble servei: per una banda, és “un punt de venda de felicitat” on s’hi poden comprar llaminadures, entrepans i begudes, llegir la premsa o navegar per Internet i, per altra banda, és un punt d’informació municipal on s’hi poden consultar quines activitats hi ha programades al municipi o els serveis que s’ofereixen als diferents equipaments municipals, entre d’altres qüestions.

Però per damunt de tot el Felicitarium és un projecte social que la Fundació i Associació Apadis ha ideat amb l’objectiu d’oferir un espai que permeti i faciliti la integració social i laboral dels seus usuaris i usuàries. Com apunta la directora d’Apadis, Imma Navarro, el quiosquet dóna l’oportunitat a les persones amb discapacitat d’aprendre un ofici tot realitzant pràctiques laborals en un entorn ordinari.

L’acte d’inauguració va comptar amb la participació de l’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Polítiques Socials, Marina Ginestí. També van assistir-hi l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, acompanyat de la regidora de Salut Pública i Serveis Socials i Igualtat, María del Mar Sánchez. Diversos regidors del consistori franquesí tampoc van perdre’s la festa d’inauguració. Durant l’acte es va gaudir de música i animació, entre d’altres sorpreses.  Els treballadors i voluntaris d’Apadis van repartir tasses de xocolata entre els assistents.

L’horari d’obertura habitual del Felicitarium és de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 h, i les tardes, de 16 a 20 h; els dissabtes, de 9.30 a 13.30 h, i de 16 a 20 h. Per a més informació podeu consultar el web d’Apadis www.apadis.org.

Podeu trobar totes les fotografies de la festa d’inauguració del Felicitarium en aquest enllaç.

Arxivat a: Polítiques Socials
Els assistents van gaudir d'una xocalatada, música i animació
El Dr. Apadis recomana anar al Felicitarium per obtenir grans dosis de felicitat
L'alcalde Francesc Colomé inaugura el Felicitarium
El Felicitarium ocupa l'antic quiosquet de la plaça d'Espanya de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)