Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Estudiants del municipi pujaran a l’escenari per l’obra “Interferències”

17/12/2014

Aquest divendres, 19 de desembre, tindrà lloc l’estrena de l’obra Interferències. L’espectacle, que serà al Teatre Auditori de Bellavista a les 18.30 h, s’emmarca dins la II Festa de la Infància i compta amb la participació d’alumnat de les Franqueses.

Interferències és una obra de teatre escrita i dirigida per la companyia Frec a Frec que compta amb la implicació dels alumnes de 5è de l’Escola Bellavista-Joan Camps i la col·laboració d’alumnes de l’Institut Lauro, la Fundació i Associació Apadis i el Casal d’Avis de Bellavista.

L’espectacle també és part del Projecte Educatiu Comunitat i Escola, en què hi són partíceps el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, escoles i instituts del municipi, i el Pla de Barris de Bellavista. Tots ells han valorat positivament l’elaboració d’aquesta obra de teatre que interrelaciona diferents agents educatius de les Franqueses. A més a més, destaquen la importància dels infants i joves per a construir societats i comunitats més tolerants i respectuoses i promocionar la convivència i la interculturalitat.

Arxivat a: Educació
Assaig de l'obra
"Interferències" es representarà divendres en la II Festa de la Infància

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)