Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més funcions de l’obra de teatre “Interferències”

09/02/2015

Divendres passat, 6 de febrer de 2015, Interferències va tornar als escenaris, aquest cop davant d’un públic especial. A la primera sessió hi van assistir els alumnes de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de primària de l’Escola Bellavista-Joan Camps i els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Lauro. A la segona sessió, l’alumnat de 6è de Primària de l’Escola Colors, de l’Escola Guerau de Liost, de l’Escola Joan Sanpera i Torras i de l’Escola Camins.

En acabar la representació, hi va haver temps de col·loqui entre l'equip teatral i el públic, que va interessar-se en diversos aspectes de l’obra. Abans de la representació, el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Carolina Rossi, la directora de l’Escola Bellavista-Joan Camps i l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, van donar la benvinguda a tots els assistents i van remarcar el gran treball que s’ha dut a terme.

Interferències és una obra que parla del municipi de les Franqueses i de la diversitat. La seva realització ha involucrat moltes col·laboracions: Metges del Món, que ha finançat la despesa de contractació de la companyia de teatre Frec a Frec, la qual ha fet  el guió, la direcció i la formació; els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Lauro, que han compartit escenari amb els protagonistes; APADIS que ha treballat en l’elaboració de l’escenografia; el Casal d’Avis de Bellavista, que ha permès la figura d’un dels personatges claus; les mares que han ajudat a resoldre qüestions de maquillatge i vestuari; i els professors/es de l’Escola Bellavista-Joan Camps que han estat donant un cop de mà durant tot el procés.

Cal destacar el paper dels alumnes de 5è de Primària i també la trajectòria que l’Escola Bellavista-Joan Camps, en l’àmbit del teatre, va iniciar en el seu moment i que d’alguna manera ha propiciat aquesta iniciativa emmarcada dins del Projecte Educatiu Comunitat i Escola, que compta amb la implicació del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, escoles i instituts del municipi, i el Pla de Barris de Bellavista.

Arxivat a: Educació
Interferències (1)
Interferències (2)
Interferències (3)
Interferències (4)
Interferències (5)
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/05/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)