Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 6 de febrer es torna a representar l’obra de teatre “Interferències”

04/02/2015

L’obra de teatre Interferències, acció emmarcada dins del Projecte Educatiu Comunitat i Escola, torna als escenaris el divendres 6 de febrer al Teatre Auditori de Bellavista.

Aquesta obra de temàtica social, sota la direcció de la companyia de teatre Frec a Frec, està protagonitzada pels alumnes de 5è de primària de l’Escola Bellavista-Joan Camps, i compta amb la col·laboració de l’Institut Lauro, la Fundació i Associació Apadis i el Casal d’Avis de Bellavista.

Aquest divendres es faran dues representacions, una adreçada als alumnes de 2n a 6è de la pròpia Escola Bellavista-Joan Camps i als de 4t d'ESO de l'Institut Lauro, i una altra per a tot l’alumnat de 6è de primària de la resta d’escoles del municipi.

Aquesta acció s’emmarca dins del Projecte Educatiu Comunitat i Escola, i compta amb la implicació del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, escoles i instituts del municipi i el Pla de Barris de Bellavista.

Arxivat a: Educació, Pla de Barris
Un moment de la primera representació de l'obra, que es va fer al desembre de l'any passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/05/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)