Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El CB Mollet guanya la 1a Copa @VOBàsquet

15/09/2014

Els molletans van guanyar a la final el CB Granollers per 83 a 72. El concurs de triples també va ser per a un molletà, Daniel Tejada.

La 1a Copa @VOBàsquet ja té un guanyador, el CB Mollet, que va derrotar a la final el CB Granollers, per 83 a 72. Tot i que els dos finalistes, equips tots dos de Copa Catalunya, eren els clars favorits per arribar a la final del torneig, els altres dos equips que s’hi van enfrontar a les semifinals, el CB Lliçà d’Amunt i el CB Cardedeu, els dos de 1a Catalana, no els ho van posar gens fàcil i van fer viure uns enfrontaments molt emocionants als nombrosos espectadors que es van congregar al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall.

Així, els resultats de les semifinals, que es van jugar el dissabte 13 de setembre, van ser els següents: CB Mollet, 100 – CB Lliçà d’Amunt, 97 (després d’una pròrroga) i CB Granollers, 76 – CB Cardedeu, 70.

La gran final es va jugar diumenge a les 19.30 h. Tot i que els primers minuts els van dominar els jugadors de l’equip granollerí, els seus rivals, amb molta més experiència, van acabar capgirant el resultat, que a la mitja part era de 48 a 43 a favor del CB Mollet. A la represa, els molletans van continuar imposant el seu joc i van guanyar el partit per 83 a 72.

Just abans d’aquest matx es va fer la final del 1r Concurs de Triples, que va comptar amb la participació de 32 triplistes. Després de la fase prèvia, que es va disputar al migdia, es van classificar vuit basquetbolistes per a la final de la tarda. El guanyador va ser el jugador del CB Mollet Daniel Tejada, en fer 17 punts de 30 possibles.

A banda, el diumenge també es va fer el partit pel 3r i 4t lloc, en què el CB Lliçà d’Amunt va guanyar el CB Cardedeu per 76 a 60; el matx pel 5è i 6è lloc, en què el CB La Garriga va vèncer el Sant Gervasi per 64 a 56; i l’enfrontament pel 7è i 8è lloc, que es va jugar a la pista annexa semicoberta i que va acabar amb victòria del CB Parets davant del CN Caldes per 61 a 53.

David Planas, un dels tres membres de l’associació Vallès Oriental Bàsquet, entitat organitzadora del torneig, s’ha mostrat molt satisfet, “tant per l’alt nivell competitiu de la copa, ja que malgrat les diferències de categoria hem viscut uns enfrontaments molt igualats, com pel públic que ha vingut a veure els partits, que ha estat molt més del que esperàvem en un principi”. De cara al futur, Planas no es vol acabar de mullar, però afirma que “a causa de l’èxit d’aquesta primera edició de la copa, és molt probable que l’any vinent fem la segona; ara, però, hem de seure els tres organitzadors i fer-ne una valoració completa”.

Arxivat a: Esports
Un moment de la final del torneig, en què es poden veure les grades del pavelló plenes
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 15:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)