Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

CB Lliçà d’Amunt i CB Cardedeu jugaran les semifinals de la Copa @VOBàsquet

12/09/2014

Els de Lliçà hauran de jugar contra el CB Mollet i els cardedeuencs, contra el CB Cardedeu, dissabte al vespre a les Franqueses.

El dijous 11 de setembre al matí es va disputar la tercera i darrera jornada de la fase prèvia de la Copa @VOBàsquet al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. El CB Cardedeu va guanyar per 89 a 76 el CN Caldes i el CB Parets va perdre contra el CB Lliçà d’Amunt per 67-72. Els dos partits van ser molt disputats, ja que ambdós es van haver de resoldre després d’una pròrroga.

A la fi de les tres jornades, els primers de la classificació dels dos grups que disputaven la fase prèvia han estat justament el CB Lliçà d’Amunt i el CB Cardedeu, tots dos equips de 1a Divisió Catalana, que s’han guanyat el dret a disputar les semifinals de dissabte contra els equips vallesans de Copa Catalunya, el CB Mollet i el CB Granollers, respectivament.

Les semifinals de la Copa @VOBàsquet es jugaran, doncs, dissabte 13 de setembre al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, a les 20 h, la primera, i a les 21.30 h, la segona. L’endemà, diumenge, s’hi jugarà la final, a les 19.20 h, i abans, a partir de les 16 h, el partits pel 3r i 4t lloc, pel 5è i 6è i pel 7è i 8è. A més, just abans de la final del torneig, tindrà lloc la final del concurs de triples.

La Copa @VOBàsquet és una iniciativa de l’associació franquesina de recent creació Vallès Oriental Bàsquet, que compta amb el suport i la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses, el Club Bàsquet Les Franqueses i el Club Bàsquet Granollers.

Arxivat a: Esports
Un moment del partit de l'11 de setembre entre el CB Cardedeu i el CN Caldes
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 15:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)