Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El CB Parets B guanya la 1a Copa @VOBàsquet de 3a Catalana

09/09/2014

L’equip paretà va guanyar el Canovelles a la final. Dijous es reprèn la fase prèvia de la copa que disputen els equips de 1a i 2a Catalana, els guanyadors de la qual hauran d’enfrontar-se al Granollers i al Mollet.

El cap de setmana passat, 6 i 7 de setembre, es va començar a disputar la fase prèvia de la 1a Copa @VOBàsquet, que enfronta sis equips del Vallès Oriental que militen a la primera i a la segona divisions catalanes de bàsquet. Però també es va disputar el torneig de 3a Catalana, que va començar i acabar el mateix diumenge.

Aquest torneig, que es va jugar al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, va començar a les 11.30 h amb el partit entre els amfitrions, el CB Les Franqueses, i el CB Parets B, equip que va acabar guanyant per un ajustat 79 a 82. Acte seguit, van jugar el CB Canovelles i el CB L’Ametlla, partit que va acabar amb la victòria dels primers per 66 a 63. La final l’havien de jugar, doncs, el CB Parets B i el CB Canovelles.

A les 19.20 h va començar aquest matx decisiu. Els canovellins van dominar la primera part del partit, a la mitja part del qual guanyaven per 30 a35. A la represa, però, els paretans es van posar les piles i van aconseguir capgirar el marcador i imposar-se amb un clar 72 a 61 final. Al lliurament de la copa al vencedor va ser-hi present el regidor d'Esports, José Ramírez.

Fase prèvia de la Copa @VOBàsquet de 1a i 2a Catalana

Dissabte es va jugar al pavelló del CB Granollers la primera jornada de la fase prèvia de la Copa @VOBàsquet entre els equips de 1a i 2a Catalana. Així, el partit inaugural el van jugar el Sant Gervasi i el CB Parets, amb victòria dels primers per 58-56. El segon partit de la jornada el van disputar el CB La Garriga i el CB Cardedeu, amb resultat final de 42-65 a favor dels cardedeuencs.

La segona jornada es va disputar diumenge a la tarda al pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, entre els partits del matí de la copa de 3a Catalana i la final d’aquest torneig. El primer partit de la tarda, doncs, el van jugar el Lliçà d’Amunt i el Sant Gervasi, amb victòria dels primers per 71 a 66. Al segon, el CB La Garriga va guanyar el CN Caldes per 63-58.

La tercera jornada es disputarà a Corró d’Avall l’11 de setembre al matí. Acte seguit, se sabrà quins seran els dos equips que hauran d’enfrontar-se als equips vallesans que enguany militen a la Copa Catalunya, el CB Mollet i el CB Granollers. Aquests enfrontaments seran les semifinals del torneig i es jugaran el 13 de setembre al vespre a Corró d’Avall.

La final del torneig i els partits pel 3r i 4t lloc, pel 5è i 6è i pel 7è i 8è, es jugaran el 14 de setembre a la tarda. El mateix dia, just abans del darrer partit, tindrà lloc la final del concurs de triples.

Aquesta primera Copa @VOBàsquet està organitzada per l’associació franquesina de recent creació Vallès Oriental Bàsquet, que compta amb el suport i la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses, el Club Bàsquet Les Franqueses i el Club Bàsquet Granollers.

Arxivat a: Esports
El CB Parets B, celebrant la victòria amb el regidor d'Esports de les Franqueses, José Ramírez
El CB Parets B, a l'esquerra, i el CB Canovelles, a la dreta, abans de començar la final
Una de les primeres jugades de la final de la 1a Copa @VOBàsquet de 3a Catalana

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 15:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)