Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pla Local de Salut

Capçalera Pla Local de Salut
Capçalera Pla Local de Salut

DOCUMENTS DE TREBALL SORGITS DEL PLA LOCAL DE SALUT

Presentació

La salut és el principal recurs que tenim les persones per poder viure en plenitud i llibertat. La salut no és només l'absència de malalties, és també, i sobretot, el benestar físic, mental, social i ambiental que ens permet tirar endavant amb les nostres vides en les diferents esferes importants per a nosaltres.

Els nostres comportaments, estils de vida, les activitats que portem a terme, les polítiques públiques disponibles i els entorns on vivim o treballem poden ser més o menys saludables. Una bona part dels aspectes que poden contribuir a fer més saludable el nostre municipi depenen dels seus habitants i de l'àmbit d'acció local tan polític com professional.

Promocionar la salut i el benestar de la població de les Franqueses del Vallès és una tasca de tothom, no només dels serveis professionals o dels polítics electes. Cal sumar-hi la implicació de diferents sectors i, en especial, de la mateixa ciutadania i també les seves entitats i associacions. Promocionar la salut i el benestar és un viatge on tots i totes juguem un paper important.

El Pla Local de Salut és l'esforç per identificar i recollir els reptes i propostes que han de permetre assolir un municipi més saludable i amb més cura pel benestar de la població. És un compromís de l'Ajuntament a quatre anys vista per millorar el municipi amb la participació i corresponsabilització dels diferents actors locals. T'hi sumes?

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Presentació Pla Local de Salut
Presentació Pla Local de Salut

Les etapes dels Pla Local de Salut

El viatge per elaborar el Pla Local de Salut de les Franqueses del Vallès preveu quatre etapes: 

  1. Quina és la situació de salut i benestar de la població de les Franqueses i els seus 5 nuclis? El Pla necessita una fotografia actual on es puguin identificar quines són les principals problemàtiques i necessitats de salut de la població del municipi. Aquest diagnòstic inicial també permetrà conèixer què suma salut i benestar a les Franqueses. Us convidem a tots i totes a participar en aquesta fase. 
  2. Quins reptes té les Franqueses del Vallès per esdevenir un municipi més saludable i amb més cura pel benestar de la  població? Una vegada tinguem un bon diagnòstic (fotografia) de la situació actual de les Franqueses podrem imaginar entre totes les persones participants quins són els reptes del municipi en els pròxims anys.
  3. Redacció del Pla d'Acció 2021-2024. Amb els reptes presents caldrà concretar, també de manera participativa, les principals actuacions a portar a terme per assolir les reptes definits.
  4. Aprovació i impuls de les actuacions. Finalment, el Pla es portarà al ple de l'Ajuntament i, una vegada aprovat, s’iniciaran les actuacions previstes.

 

Infografia etapes
Infografia etapes

Qui hi ha participat?

El Pla Local de Salut de les Franqueses del Vallès convida a la participació de totes les persones que viuen o treballen al municipi. Partim del convenciment que tots i totes podem sumar la nostra energia per assolir un municipi més saludable.

Tota la informació sobre els canals de participació s’actualitzarà en aquest canal. Actualment podeu participar a través dels canals següents:

  • Enquesta participativa: canal de participació adreçat a la ciutadania i als professionals que estarà obert des del 25 de febrer al 15 de març del 2021.
  • Correu electrònic per a qualsevol consulta o proposta adreçada al Pla Local de Salut (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Fòrum ciutadà: canal de participació obert a tota la ciutadana interessada a participar en l’elaboració del Pla Local de Salut.
  • Fòrum professional: canal de participació obert a tots els/les professionals que treballeu al municipi i voleu participar en l’elaboració del Pla Local de Salut
Passeig del Primer d'Octubre
Passeig del Primer d'Octubre

Per temes

  1. Consum
  2. Esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/06/2023 a les 13:07h

Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)