Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El "bicitancat" de l'estació de Bellavista comença a funcionar

12/02/2024

A partir d'aquest dimecres, 14 de febrer, ja s'hi podran deixar les bicicletes

L'estació de rodalies les Franqueses-Granollers Nord, Bellavista, disposa, des d'aquesta setmana s'un servei gratuït d'aparcament de bicicletes, el "bicitancat", situat a la part sud de l'aparcament, al costat de les escales d'accés a l'entrada de l'estació. Es tracta d'una gran gàbia tancada amb capacitat per a una vintena de bicicletes en dos nivells que permet l'estacionament a les persones usuàries registrades durant un màxim de 48 h o 72 h, si hi ha un cap de setmana pel mig.

La posada en marxa del "bicitancat" és una de les accions previstes per promoure la mobilitat sostenible a les Franqueses i se suma al sitema d'aparcament d'intercanvi (Park & Ride) per permetre estacionar de manera preferent a les bicicletes i als cotxes de les persones usuàries que transbordin del cotxe particular o bicicleta al transport públic per continuar el viatge. L'aparcament de bicicles ha comptat amb una subvenció de 15.000 euros de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a part del projecte pilot de mesures ambientals per a la mobilitat laboral Besòs-Congost-Mogent.

Quins passos he de seguir per utilitzar el servei?

1. Descarrega't l'aplicació Pverde escanejant els codis QR adjunts. També hi pots accedir a través del web www.parkingverde.com
2. Registra les teves dades personals a l'aplicació i segueix les indicacions per obtenir el codi d'accés al "bicitancat".
3. Registra la bicicleta/bicicletes a l'aplicació (cada usuari/ària en pot registrar un màxim de dues bicicletes)
4. Dóna d'alta l'aparcament de les Franqueses, clicant-hi en el mapa i accepta les condicions.
5. Estaciona la teva bicicleta mitjançant el botó de l'aplicació, introduint el teu codi personal al teclat del "bicitancat" o trucant al 59010090000696.
6. Surt del "bicitancat" prement el botó de sortir i assegura't que la porta quedi tancada. També pots consultar l'aplicació per veure si la teva entrada ha quedat registrada.
7. Per recollir la bicicleta entra al "bicitancat" i recull la bicicleta. Surt prement el codi al teclat interior per tal que es registri la teva sortida.
8. Comprova a l'aplicació que s'ha donat per finalitzat el servei.

Altres condicions a tenir en compte:

L'aparcament és exclusiu per a les bicicletes registrades al sistema.
El temps màxim d'estacionament és de 48 h entre setmana i de 72 h si hi ha un cap de setmana pel mig.
El "bicitancat" està disponibles tots els dies de l'any.
Es obligatori utilitzar cadenat per lligar la bicicleta als suports. L'Ajuntament no es fa responsable dels danys i perjudicis, ni dels robatoris o pèrdues de les bicicletes estacionades.
La disponibilitat de places lliures d'aparcament queda subjecta al nivell d'ocupació i no és possible reservar una plaça.
En cas d'excedir el temps màxim d'aparcament continuat es penalitzarà amb dies no hàbils per al serveis.

Podeu consultar les normes d'ús en el document adjunt a aquesta informació.

Us recordem la zona d'aparcament de l'estació de rodalies les Franqueses-Granollers nord també tenen preferència d'estacionament, amb 100 places reservades i senyalitzades, pels vehicles registrats al sistema d'aparcament d'intercanvi Park & Ride. Us hi podeu registrar descarregant l'aplicació ParkUnload i activar els vostres estacionaments en passar els torns de l'estació. Trobareu més informació aquí

 

 

Arxivat a: Obres i Serveis
Bicitancat 01
Bicitancat 02
Bicitancat 03
Bicitancat 04
Bicitancat 05
Descarrega Pverde a Google Play
Descarrega Pverde a Play Store

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)