Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses ja és candidata a ser Vila Europea de l'Esport 2024

10/03/2023

ACES Europe emetrà el seu veredicte a la tardor


Les Franqueses ja és oficialment candidata a ser Vila Europea de l'Esport 2024. Aquest matí la delegació d'ACES Europe, entitat que otorga aquest reconeixement, ha conegut els eixos de la candidatura.

La regidora d'Esports, Montse Vila, ha estat l'encarregada de presentar-la i de defensar-la. L'eix vertebrador del projecte presentat és la vesant social de l'esport més enllà de la competició, destacant projectes com el de les escoles municipals esportives amb més de 650 participants, els programes amb les escoles del municipi, els acords amb universitats i entitats supramunicipals i, sobretot, la col·laboració amb els més de 40 clubs esportius de les Franqueses. L'esport a les Franqueses és un element de cohesió social i l'objectiu és "continuar impulsant l'esport i que aquest arribi a tothom, perquè les Franqueses respira esport no només competitiu, si no educatiu i de lleure" ha dit Vila. La regidora també ha avançat alguns projectes que es tiraran endavant si es guanya com acollir diversos campionats de Catalunya o una proposta conjunta amb l'Institut Lauro. Tot i que ser Vila Europea de l'Esport ajudaria a tirar-los endavant, Vila ha assegurat que d'una manera o altra s'acabaran fent.

L'alcalde, Francesc Colomé, ha reiterat que la part més important de l'esport a les Franqueses és la formativa i la social i ha dit que amb aquesta candidatura és el moment de "pensar en gran i d'actuar en gran". Colomé també ha aprofitat la seva intervenció per agrair la feina feta a les entitats i a l'exsecretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Pere Sust, que ha col·laborat en el disseny de la candidatura.

La delegació d'ACES Europe que ha valorat la candidatura ha estat formada per Joan Anton Camuñas, Fabrizio Santangelo i Lukas Vorel-Adams que han constatat que les Franqueses és una ciutat esportiva que està en consonància amb els ideals i la manera d'entendre l'esport que promou ACES Europe. Durant la presentació també ha parlat a través de videoconferència el president de l'entitat, Gian Francesco Luppatelli.

ACES Europe emetrà el seu veredicte durant la tardor.

Si voleu consultar el projecte de la candidatura, el trobareu en un arxiu adjunt a aquesta informació.

Arxivat a: Esports
Presentació de la candidatura de les Franqueses a Vila Europea de l'Esport 02
Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses
Montse Vila, regidora d'Esports
Moment de la intervenció del president d'ACES Europe, Gian Francesco Luppatelli
Joan Anton Camuñas, ACES Europe
Lukas Vorel-Adams, ACES Europe
Fabrizio Santangelo, ACES Europe
Presentació de la candidatura de les Franqueses a Vila Europea de l'Esport

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)