Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 19 de setembre comença la tramitació dels ajuts al material escolar per a infants escolaritzats fora del municipi

12/09/2022

Les famílies amb infants que estudien a les Franqueses només han d'omplir el formulari que els arribarà des del centre educatiu

Les famílies amb infants escolaritzats a les Franqueses estan rebent aquests dies un formulari per formalitzar els 77 euros d'ajut al material escolar que, per primera vegada, sufraga l'Ajuntament. L'alumnat empadronat i estudiant al municipi no ha de fer res més per a rebre l'ajut.

En el cas d'infants que visquin a les Franqueses però cursant estudis en centres de fora del municipi han de presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (www.lesfranqueses.cat) o presencialment al Servei d'Atenció a la Ciutadania (ctra. de Ribas, 2, 938 467 676 - c. Rosselló, 39, 938 615 435), demanant cita prèvia. El tràmit no estarà actiu fins al 19 de setembre.

Recordem que és imprescindible que el centre escolar tingui participació pública total o parcial i que l'ajut va dirigit a famílies amb infants des de Infantil 3 a 6è de Primària.

Com he de fer la sol·licitud i què haig de presentar?

Cal omplir un formulari específic que trobareu dins el tràmit de la seu electrònica del web, a partir del 19 de setembre, o en paper, si escolliu anar presencialment a qualsevol de les dues oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania. A més a més del formulari, cal presentar la següent documentació:

1. Fotocòpia DNI o NIE o Passaport vigent d'un dels progenitors o tutors/es, només en el cas que es faci de forma presencial.

2. Volant d'empadronament al municipi, vigent en els últims tres mesos (només en el cas que el DNI, NIE o Passaport no consti el domicili actual a Les Franqueses del Vallès, per haver realitzat un canvi de domicili recentment), només en el cas que es faci de forma presencial.

3. Fotocòpia del Llibre de Família (dels pares/mares, tutors/es i fills/es menors de 12 anys)

4. Documentació acreditativa d'estar cursant alguns dels nivells des d'I3 fins a 6è primària, en una escola pública o privada/concertada de fora del municipi, sempre que tingui participació pública en el seu finançament.

5. Certificat del banc o caixa amb el número de IBAN i compte corrent de la persona sol·licitant.

6. Documentació justificativa de la despesa realitzada mitjançant factures o justificant de l’escola d’haver abonat la quota per a aquest concepte.

Només s'admetran factures i comprovants de pagament a nom de la persona sol·licitant i cal justificar que el pagament de les factures o documents justificatius equivalents s’han efectuat abans de la presentació de la sol·licitud.

Les factures han de complir amb els requisits següents:

• Anar obligatòriament a nom de la persona sol·licitant i incloure el seu NIF.

• Fer referència a les despeses subvencionables generades per l’objecte d’aquest ajut.

• Estar data des entre 1 de juliol de 2022 i la data de finalització del termini de sol·licitud.

• Incloure el NIF/CIF i raó social del proveïdor

EL TERMINI PER PRESENTAR LES SOL·LICITUDS AL MATERIAL ESCOLAR FINALITZA EL 30 DE SETEMBRE.

Si voleu saber més dels ajuts podeu entrar aquí 

Arxivat a: Educació
Material escolar 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)