Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Gratuïtat del material escolar per als infants del municipi que cursin des d'Infantil 3 a 6è de Primària

21/07/2022

Només l'alumnat inscrit en centres de fora de les Franqueses haurà de presentar documentació

Aquest curs 2022-2023 serà el primer en què l'alumnat des d'I3 (primer curs de segona etapa d'Educació Infantil) a 6è de primària gaudirà de la gratuïtat del material escolar. L'Ajuntament invertirà 170.000 euros en aquests ajuts que es tradueixen en 77 euros per alumne cada curs en concepte de material no inventariable i fungible: papers, llapis, bolígrafs, llibretes...i qualsevol altre element d'aquest tipus que es necessiti a l'aula.

D'aquests ajuts es beneficiran tots els infants empadronat a les Franqueses matriculats dins o fora del municipi sempre i quan el centre educatiu tingui participació pública, o sigui, escoles públiques o concertades.

Pel que fa a l'alumnat dels centres educatius de les Franqueses, la gestió es realitza directament a través de les escoles i, per tant, les famílies només hauran d'omplir un formulari i entregar-lo a l'escola. L'alumnat empadronat al municipi però escolaritzat en una altra població haurà de presentar la sol·licitud d'abonament de l'ajut presentant una instància entre el 19 i el 30 de setembre. El tràmit es podrà realitzar en línia a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (www.lesfranqueses.cat) o presencial a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania (ctra. de Ribes,2, o c. Rosselló, 39). Per a aquest tràmit caldrà aportar el DNI/NIE dels/les tutors legals, el Llibre de Família, el volant d'empadronament en el cas que no coincideixi l'adreça del DNI/NIE amb el domicili actual, la documentació acreditativa d'estar cursant d'I3 a 6è en una escola pública o concertada i la factura o justificant de l'escola del pagament del material escolar del curs vigent.

Aquest ajuts se sumen a altres actuacions de col·laboració entre escoles i Ajuntament per promocionar l'educació com a eix bàsic pel creixement i pel desenvolupament de les persones i de la ciutadania, com les subvencions per a la millora dels fons documentals de les biblioteques escolars o per al foment a la reutilització dels llibres de text.

Arxivat a: Educació
Gratuïtat material escolar
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 14:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)