Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Festa de la Primavera a Llerona

07/04/2016

Festes Laurona organitza aquest acte, que tindrà lloc a les Antigues Escoles el diumenge 17 d'abril.

El diumenge 17 d’abril Llerona donarà la benvinguda a la primavera amb una festa. Organitzada per Festes Laurona, amb la col·laboració del Consell del Poble de Llerona, el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l'ADF Montseny-Congost, tindrà lloc a les Antigues Escoles de Llerona a partir de les 11 h. Començarà amb una bicicletada que tindrà dos circuits, un de suau apte per a famílies i un altre de més intens per a qui li agradi pedalar més.

A les 11.45 h es farà una plantada d'arbres a la ribera del riu Congost on hi havia la pollancreda talada per la Generalitat. A l'hora de dinar està prevista una “carmanyolada” popular. L’organització posarà les cadires i les taules, i el menjar se l’haurà de portar cadascú de casa. Hi haurà jocs per a la canalla fins a les 16 h, moment en què l’animador infantil Jaume Barri agafarà el relleu. Per acabar la Festa de la Primavera es repartirà xocolata amb melindros per a tothom.

És una activitat gratuïta i no és necessari inscriure-s'hi per poder-hi participar.

Arxivat a: Cultura
La festa tindrà lloc a l'entorn de les Antigues Escoles de Llerona
Cartell de l'activitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)