Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Fes camí en l’educació en família ofereix xerrades-tallers per conèixer l’art de posar límits i els usos que els adolescents fan del món digital

04/04/2016

Per participar a les activitats és necessari inscriure-s’hi prèviament.

L’àrea d’Infància i Joventut continua amb la programació de xerrades-tallers dins del programa Fes camí en educació en família. Aquest mes d’abril, s’ha inclòs una nova activitat: Fem un cafè i parlem de l’art de posar límits. Amb aquesta sessió, a càrrec de la psicòloga Sonia Kliass, s’intentarà donar resposta i reflexionar al voltant de diverses qüestions com ara: Per què és difícil posar límits? Quins són necessaris a cada etapa? Com trobar l’equilibri entre la rigidesa i la permissivitat?

Fem un cafè i parlem de l’art de posar límits tindrà lloc el dimecres 13 d’abril, a les 10 h, al Centre Cultural de Bellavista i comptarà amb la col·laboració del Grup de Mares d’Esmorzar amb Bebès. Per participar-hi és imprescindible inscriure-s’hi prèviament. Podeu fer-ho fins a l’11 d’abril al Centre Cultural de Bellavista els dimarts i dijous de 10 a 13 h o bé a través del telèfon 938 405 780 o de l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El dimarts 19 d’abril es portarà a terme la segona xerrada del mes titulada Xarxes socials, quan desconnectem? L’activitat es desenvoluparà de 17.30 a 19.30 h, al Centre Cultural de Bellavista, i anirà a càrrec del psicòleg i educador Jordi Bernabeu. L’objectiu de la sessió, enfocada principalment per a pares i mares amb fills i filles a partir de 10 anys, serà analitzar els usos que els adolescents fan de l’entorn digital, sobretot pel que fa a la vessant relacional.

El període d’inscripcions s’obre avui i finalitzarà el 15 d’abril. Per inscriure-us-hi podeu adreçar-vos al Centre Cultural de Bellavista els dimarts i dijous de 10 a 13 h, trucar al 938 405 780 o escriure a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
El 40% dels adolescents passen almenys dues hores connectats a les xarxes socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/05/2024 a les 08:47h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)