Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El primer dels actes per commemorar el 5è aniversari del Mercat de Productes de Proximitat de les Franqueses, un èxit de participació

21/03/2016

El dissabte 19 de març a la Rambla de la carretera de Ribes va tenir lloc un esmorzar de forquilla i un taller de cuina per als més menuts.

Tot i el plugim que va anar caient durant tot el matí del dissabte 19 de març a la Rambla de la carretera de Ribes, el primer dels actes que l’àrea d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de les Franqueses va organitzar per commemorar el 5è aniversari del Mercat de Productes de Proximitat i Artesanals va ser tot un èxit de participació.

Així, doncs, 150 persones van pagar els 3 euros que valia el menú degustació creat i cuinat per César Giralt, xef del restaurant Sant Joan, de Corró d'Avall. L’esmorzar de forquilla contenia els següents plats, fets amb viandes que es venen en alguna de les parades del propi mercat:  pa amb tomàquet; quatre fulles amanides; torradetes de formatge del tupí i farcit del Pallars; arròs cremós de formatge trufat, carxofes i carbassa; cap i pota del Vallès amb samfaina del mercat; pastís de formatge, nous i bledes; aigua i vi. Per als comensals es van disposar taules i cadires sota un envelat. 

Els més petits també van respondre a la crida i van participar durant tot el matí en el taller “Prepara el teu esmorzar”, que va anar a càrrec d’Àlex Hernández, cuiner de l’Escola Camins, el qual va ajudar els infants a fer figuretes divertides amb trossos de fruita i escuradents. 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i de la regidora d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Rosa M. Pruna, així com d’algun altre membre de l’equip de govern. 

A causa de l’èxit de les dues activitats, l’organització es planteja repetir-les pròximament. Amb tot, el proper acte per celebrar els cinc anys del mercat serà la Trobada de Puntaires, que tindrà lloc el dissabte 16 d’abril, també a la Rambla. Els altres mesos fins al juliol hi ha programats inflables per a la canalla, concerts de música i actuacions de castellers.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
El xef César Giralt, del restaurant Sant Joan, repartint una de les racions a l'esmorzar de forquilla
Un dels plats que es van servir
Fins a 150 comensals van gaudir del menú degustació
Una mostra de les figures que van fer els infants al taller "Prepara el teu esmorzar"
El cuiner Àlex Hernández, responsable del menjar que es prepara a l'Escola Camins, en un moment del taller
La canalla s'ho va passar molt bé fent figuretes de fruites amb escuradents
El Mercat de Productes de Proximitat es realitza cada dissabte al matí a la Rambla de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/01/2022 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)