Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Inflables per a la canalla per celebrar el 5è aniversari del Mercat de Productes de Proximitat

11/05/2016

S’instal·laran el matí del dissabte 21 de maig a la Rambla de la carretera de Ribes.

El dissabte 21 de maig, de les 10 a les 13 h, hi haurà atraccions inflables per als infants a la Rambla de la carretera de Ribes, coincidint amb la celebració del Mercat de Productes de Proximitat i Artesanals de les Franqueses. Aquest és el tercer dels actes programats per commemorar el 5è aniversari d’aquest mercat.

L’àrea d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de les Franqueses ha preparat tot un seguit d’activitats per celebrar aquest aniversari, que commemora, d’una banda, el naixement del mercat al març de 2011 i, de l’altra, el trasllat de les parades el juliol del mateix any a la Rambla de la carretera de Ribes, on són actualment cada dissabte al matí.

És per això que durant aquests mesos, entre març i juliol, s’ha programat una activitat al mes en el mateix mercat. Al març hi va haver un esmorzar de forquilla i el taller per a nens “Prepara el teu esmorzar”, i a l’abril, la 3a Trobada de Puntaires.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Els inflables se situaran a la Rambla de la ctra. de Ribes, al costat de les parades del mercat
Publicitat de l'acte del dia 21 de maig
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)