Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Èxit a la primera xerrada de l’any del projecte Fes camí en l’educació en família

02/02/2016

El dijous 28 de gener va tenir lloc la primera xerrada de l’any del projecte Fes camí en l’educació en família: El pas de primària a secundària. L’activitat va anar a càrrec de Carmen Martín, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física, i Mar Sánchez, llicenciada en Humanitats. Més d’una trentena de pares i mares van omplir la sala del Centre Cultural Can Ganduxer per conèixer la nova etapa educativa que viuran els seus fills i filles.

Es van tractar diferents qüestions com l’estructura i les característiques de l’ESO, el currículum de secundària i les noves modificacions de la LOMCE, el model educatiu actual, les diferències entre primària i secundària, els canvis a l’adolescència, el traspàs d’informació entre centre de primària i secundària, els criteris d’avaluació i el tractament de la diversitat, entre molts d’altres.

Durant tota la sessió les formadores van oferir diferents eines i recursos als assistents per poder acompanyar els seus fills i filles en aquest canvi d’etapa fent servir vídeos explicatius, articles i altres fonts.

El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, organitzador de l’esdeveniment, agraeix la tasca de les ponents que, de manera desinteressada, juntament amb la implicació de l’AMPA de l’Escola Guerau de Liost, van col·laborar en aquesta acció.

Les properes xerrades-tallers, a càrrec d’AEC-GRIS Fundació Privada, aniran destinades a treballar assertivament les normes i els límits cap als fills i filles i tindran lloc els dies 11, 18 i 25 de febrer, de 17.30 a 19.30 h a l’Institut El Til·ler.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb les oficines de l'àrea d'Infància i Joventut adreçant-vos al Centre Cultural de Bellavista, al telèfon 938 405 780 o a l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
La sala del Centre Cultural Can Ganduxer va emplenar-se de pares i mares interessats en el canvi d'etapa educativa
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/05/2024 a les 17:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)