Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Cursos de formació del servei de cardioprotecció

23/09/2015

Des de l’any passat les Franqueses és un municipi cardioprotegit. A l’octubre es van instal·lar nou desfibril·ladors, sis de fixos i tres de mòbils, a les zones esportives de les Franqueses. També van realitzar-se cursos de formació a professionals relacionats amb el món de l’esport i la seguretat al municipi: membres de la Policia Local, responsables de les instal·lacions esportives, treballadors del Patronat Municipal d’Esports, així com directius, entrenadors i representants de les entitats esportives.

Enguany, aquests cursos es tornaran a repetir. Les sessions tindran lloc els dies 26 de setembre, de 9 a 15 h, i 29 de setembre, de 15 a 21 h, a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. Les persones que assisteixin al curs a més de formarar-se en el maneig del desfibril·lador, que de fet el pot fer servir qualsevol persona, també aprendran el protocol d’actuació de primers auxilis per assistir a una persona que hagi patit un atac de cor.

Els aparells que hi ha col·locats a les Franqueses són Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) i són els millors instruments per protegir-nos davant d’una aturada cardíaca. Cada minut que passa des que patim una parada del cor, es redueixen les nostres possibilitats de supervivència un 10%.

Arxivat a: Esports
El Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA)
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)