Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comença la tercera fase i última de les obres d’urbanització i millora de la plaça d’Espanya a Bellavista

06/02/2015

Els treballs duraran una setmana, de l’11 al 17 de febrer.

El dimecres 11 de febrer s’iniciarà la fase 3 i última de les obres de la plaça d’Espanya a Bellavista. Els treballs que s’hi faran consisteixen a pavimentar els trams del pont d’accés a Bellavista i del carrer d’Aragó de l’àmbit de la plaça. També s’asfaltaran de nou els carrers de Barcelona i de Rosselló en els trams compresos entre la plaça d’Espanya i el carrer de la Travessia. 

A causa d’aquestes obres, les afectacions seran les següents: 

EN ELS TALLS DE CARRERS:

- El carrer d'Aragó, en el seu tram sud (des de la plaça d'Espanya fins a Granollers), i el carrer de Rosselló, en el tram comprès entre la plaça d'Espanya i el carrer de la Travessia, estaran tallats des del dimecres 11 de febrer al matí fins al dimarts 17 de febrer a la tarda.   

- El pont es tallarà el divendres 13 de febrer al matí i es reobrirà el dilluns 16 a la tarda.    

- El carrer de Barcelona, en el tram comprès entre la plaça d'Espanya i el carrer de la Travessia, es tallarà el divendres 13 de febrer al matí i es reobrirà al trànsit el dimarts 17 a la tarda.

Aquests carrers quedaran per a l’ús exclusiu del veïns i veïnes. 

EN LES PARADES DE BUS:

- Des del divendres 13 de febrer al matí fins al dilluns 16 a la tarda, Bellavista quedarà sense servei de bus. 

Un cop acabada la tercera fase de les obres de la plaça d’Espanya, que es van iniciar a mitjans d’agost de l’any passat, l’execució del projecte de remodelació que ha liderat el Pla de Barris de Bellavista haurà durat uns sis mesos. Després dels treballs de la darrera fase, només caldrà acabar el quiosc i col·locar-hi el mobiliari urbà (bancs, fanals, jardineres i papereres) i la senyalització. 

Des de l’Ajuntament es recorda als veïns i veïnes que per a qualsevol dubte en relació a les obres, es poden adreçar a l’Oficina d’Informació de les Obres de remodelació de la plaça d’Espanya, situada al número 18 del carrer d’Aragó (de dilluns a divendres de 9 a 13 h) i al telèfon 638 554 834 (Diana Palacios).

Arxivat a: Obres i Serveis, Pla de Barris, Urbanisme i Activitats
Plànol de les afectacions de la tercera fase de les obres de la plaça d'Espanya
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/05/2024 a les 13:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)