Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els més petits prenen Bellavista en la 2a Festa de la Infància

23/12/2014

Divendres i dissabte passat, dies 19 i 20 de desembre, els infants van ser protagonistes de les Franqueses. Es va celebrar la 2a Festa de la Infància: Viu Bellavista, organitzada per l’àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de les Franqueses, amb la implicació del Pla de Barris de Bellavista i la col·laboració de l’AMPA Bellavista-Joan Camps, l’AMPA Colors, l’Espai Nadó-Infant, els Diables Els Encendraires i Metges del Món.

Divendres l’activitat de la festa es va centrar al Centre Cultural de Bellavista, on hi va haver una marató de contes organitzada per la Biblioteca Municipal en què antics alumnes del taller de contacontes van transportar el públic a mons de fantasica. També va tenir lloc l’estrena de l’obra teatral Inferferències (veieu-ne notícia) i jocs medievals per a totes les edats a la plaça del centre cultural.

Dissabte, la festa va continuar a la plaça Major de Bellavista. Per començar la jornada es va repartir xocolada desfeta en compania de l’exposició de bèsties de foc a càrrec dels Diables Els Encendraires. Durant la resta del dia hi va haver tallers, circuits, rocòdrom i tirolina i moltes activitats gratuïtes que van atraure la gent del barri: tallers de percussió familiar a càrrec d’Espai Nadó-Infant, Taller de pintar samarretes a càrrec de l'AMPA Bellavista-Joan Camps, confecció de postals de Nadal a càrrec de l’Elena Fauca i organitzat per la Biblioteca, i taller de fanalets de Reis a càrrec del Casal Infància i Juventut i joves voluntàries. Per finalitzar la festa es van entregar els premis de concursos de fotografia i tothom va poder moure l’esquelet amb el grup d’animació Més Tumàcat.

Entrega de premis de concursos de fotografia

El dissabte, dins de la 2a Festa de la Infància, es va dur a terme el lliurament de premis dels concursos Fotomobilitza’t i Fes un Zoom a Bellavista Intercultural, organitzats per l’entitat Metges del Món Catalunya amb el suport del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. L’objectiu del concurs és reflectir la diversitat cultural a través d’escenes de la vida quotidiana social i cultural del municipi.

Dins del concurs Fotomobilitza’t, es van repartir els següents premis a la participació dels centres educatius:

  • Escola Bressol Gegant del Pi
  • Escola Bellavista-Joan Camps
  • Escola Guerau de Liost
  • Escola Camins
  • Institut Lauro
  • Institut El Til·ler

I premi amb menció especial a Brian Candia Valdivia.

Dins del concurs “Fes un Zoom a Bellavista Intercultural” es van repartir tres premis:

  • María León
  • Imma Ramal
  • Cristina Membrive Azor

Podeu veure totes les fotografies de la 2a Festa de la Infància en aquest enllaç.

 

Arxivat a: Educació, Infància i Joventut
Un dels moments de la 2a Festa de la Infància
La rotllana del grup Més Tumàcat
La 2a Festa de la Infància, amb activitats de tot tipus
Els premiats en els concursos de fotografia
Els infants van poder jugar amb bombolles de sabó
L'obra de teatre 'Interferències'
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)