Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

'Interferències', teatre de valors fet a Bellavista

23/12/2014

Divendres passat, 19 de desembre, el Teatre Auditori de Bellavista es va omplir de gom a gom amb motiu de l’estrena de l’obra de teatre Interferències. L’espectacle va ser escrit i dirigit per la Companyia de teatre Frec a Frec, i representat pels alumnes de 5è de l’Escola Bellavista-Joan Camps, amb la col·laboració dels alumnes de l’Institut Lauro, la Fundació i Associació Apadis i el Casal d’Avis de Bellavista.

L’obra va comptar amb una platea plena d’espectadors. Interferències parla sobre l’escola, “l’escola que no falla mai”, i sobre el poder de sumar esforços per lluitar per un somni comú.

L’estrena va comptar amb l’assistència i les paraules de benvinguda de la regidora Rosa M. Isidro, presidenta del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut; de Carolina Rossi, directora de l’Escola Bellavista–Joan Camps; de Sergio Torres, representant de Metges del Món; i també amb la intervenció de l’alcalde Francesc Colomé, que va felicitar a tots els alumnes que es van implicar en l’espectacle, tant de l’escola Bellavista–Joan Camps com de l’Institut Lauro, a la Fundació i Associació Apadis, i també als mestres de l’escola i de la companyia de Teatre Frec a Frec per la creació i direcció i a totes les persones que han participat en el projecte.

Aquesta acció, desenvolupada durant la 2a Festa de la Infància, s’emmarca dins del Projecte Educatiu Comunitat i Escola, i compta amb el suport del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, escoles i instituts del municipi i el Pla de Barris de Bellavista.

Podeu veure totes les fotografies de l'espectacle Interferències en aquest enllaç.

Arxivat a: Educació
Un dels moments de la representació 'Interferències'
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/05/2024 a les 14:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)