Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Col·legi d’Enginyers se suma al conveni per la rehabilitació d’edificis inclosos al Pla de Barris de Bellavista

16/07/2014

L’Ajuntament va signar, dimarts passat, un conveni de col·laboració amb la Delegació del Vallès del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC).

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, el regidor d’Activitats, Habitatge i Pla de Barris, Juan Antonio Marín, i Francesc Figueras, president de la Delegació del Vallès del COEIC, van signar ahir la inclusió col·laborativa del COEIC al programa d’ajuts a la rehabilitació d’edificis, dins el marc del projecte d’intervenció integral del barri Bellavista.

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya ha mostrat el seu interès i se suma, doncs, al projecte en què ja consten les col·laboracions del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona i del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Ambdós van signar el conveni el mes de març passat.

L’Ajuntament de les Franqueses creu necessari facilitar als sol·licitants d'ajuts a la rehabilitació en el marc del Pla de Barris de Bellavista que expressament ho demanin, l’accés als professionals tècnics del col·legi professional per incentivar les actuacions de conservació i manteniment del parc d’habitatges, i és per això que es van proposar aquestes col·laboracions.

Precedents

El 18 d’octubre de 2010 es va signar un conveni de col·laboració entre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de les Franqueses per al desenvolupament del Projecte d’Intervenció Integral del Barri Bellavista emmarcat en la Llei 2/2004, de 4 de juny, de Millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial. Una de les línies d’actuació és la rehabilitació i equipament dels elements col·lectius dels edificis de Bellavista.

Arxivat a: Pla de Barris
Francesc Figueras (COEIC) i l'alcalde Francesc Colomé en l'acte de signatura
L'alcalde Francesc Colomé, el secretari Josep M. Amorós, el regidor Juan Antonio Marín i Francesc Figueras del COEIC
El president de la Delegació del Vallès dels enginyers
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)