Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Presentació dels resultats de la votació del procés participatiu del Centre Cultural de Corró d’Avall

03/07/2014

El dijous 10 de juliol es donaran a conèixer els resultats de la votació del procés de participació del Centre Cultural de Corró d’Avall. Al llarg del matí els resultats es penjaran al web municipal www.lesfranqueses.cat perquè tothom els pugui consultar. 

L’escrutini tindrà lloc el dimarts 8 i el dimecres 9 de juliol, a les 9 h, a la sala de plens de l’Ajuntament. El recompte de vots s’efectuarà davant del secretari del consistori, de tots els regidors i regidores del consistori i dels membres de la Comissió de Valoració. 

Antecedents
Al 2013 es va engegar un procés per definir de manera participativa entre tota la ciutadania els usos de l’edifici que actualment es coneix amb el nom de Centre Cultural de Corró d’Avall. Els franquesins i franquesines que ho van desitjar van poder enviar les seves propostes. 

Una Comissió de Valoració -formada per representants de totes les associacions de veïns, experts, tècnics municipals i polítics- va estudiar totes les propostes recollides i en va seleccionar tres. La Comissió les va valorar en base als criteris establerts de flexibilitat i polivalència, dimensió econòmica i sostenibilitat econòmica. 

Les tres propostes finalistes, que la ciutadania va poder votar al juny, eren les següents:

  • Proposta 1: sociosanitària, cultural i esportiva. Inclou un Centre d’Atenció Primària (CAP), un pavelló poliesportiu i una biblioteca i/o sales d’estudi, entre d’altres equipaments.
  • Proposta 2: dinamització econòmica i social. Contempla la construcció d’una superfície comercial, un mercat i un centre de negocis així com d’altres equipaments.
  • Proposta 3: protecció de l’edifici, sense definició d’usos actuals. Planteja tancar l’edifici i protegir-lo del progressiu deteriorament a l’espera que en un futur s’hi ubiquin equipaments en funció de les necessitats del moment.
Arxivat a: Participació
El recompte de vots es farà davant del secretari de la Corporació, que garantirà el secret i confidencialitat del sentit de cada vot
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)