Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajutament col·locarà una urna al mercat de Corró d’Avall per poder votar al Procés Participatiu del Centre Cultural

05/06/2014

Com ja es va anunciar fa unes setmanes, durant el procés de votació del procés participatiu de Corró d’Avall, l’Ajuntament de les Franqueses col·locarà una parada tots els dissabtes del mes de juny al mercat de Corró d’Avall. 

L’objectiu és donar el màxim de facilitats perquè la ciutadania pugui votar una de les propostes finalistes per definir els usos que ha de tenir el Centre Cultural de Corró d’Avall, l’edifici que va quedar a mig construir al nucli del poble. 

La parada estarà instal·lada de 9 a 13 h i hi haurà dos tècnics de l’empresa SNP Consultors, encarregada de gestionar el procés de participació, que facilitaran tota la informació als veïns i veïnes que ho desitgin. A la parada hi haurà una urna precintada per poder votar així com butlletes de votació i plafons informatius. 

Els ciutadans i ciutadanes de les Franqueses, si ho prefereixen, també poden emetre el seu vot portant la butlleta de votació a les oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de Corró d’Avall (carretera de Ribes, 2) i a les oficines del SAC de Bellavista (plaça d'Espanya, 5) o a qualsevol bústia de Correus. 

Arxivat a: Participació
Estat actual del Centre Cultural de Corró d’Avall
Ahir al matí l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, va emetre el seu vot
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)