Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es presenten una vintena de propostes per definir els usos del Centre Cultural de Corró d'Avall

17/06/2013

Ara la Comissió de Valoració escollirà els tres projectes que es portaran a votació

Aquest dissabte ha finalitzat el termini per presentar les propostes per definir els usos del Centre Cultural de Corró d’Avall. En total s’han presentat 23 projectes, a través del web municipal de les Franqueses del Vallès i presencialment.

A partir d’ara es farà la valoració, classificació i anàlisi de totes les propostes rebudes. Tal i com s’ha explicat al 2n procés de participació del Centre Cultural de Corró d’Avall, es seleccionaran tres propostes finals tenint en compte criteris de sostenibilitat, necessitat i oportunitat, que són les que es portaran a votació.

La primera reunió de la Comissió de Valoració per escollir les propostes tindrà lloc el dimecres 26 de juny. La comissió està integrada per representants d’associacions de veïns dels 5 pobles de les Franqueses, (Associació de Veïns San Mamet de Corró d’Amunt, Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall, Associació de Veïns de Bellavista, Centre Cultural de Marata i Festes Laurona de Llerona), experts externs (arquitectes i enginyers de les Franqueses), representants polítics del consistori i tècnics de l’Ajuntament.

Una vegada escollides, les tres propostes es farà arribar a cada persona que pugui votar una documentació amb tota la informació per dur a terme la consulta.

A banda d’escollir les propostes finalistes, la Comissió de Valoració també definirà els detalls i dates del procés de votació al qual podran participar els veïns i veïnes de les Franqueses majors de 16 anys.

El Procés de Participació Ciutadana del Centre Cultural de Corró d’Avall permetrà elaborar un pla d’usos per a definir els conceptes i criteris per a l’ordenació i gestió dels usos permanents i temporals de l’equipament que la població de les Franqueses identifica amb el nom de Centre Cultural de Corró d’Aval ja que aquest edifici en construcció es va idear com a espai per activitats culturals.


Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)