Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S'obre la participació per decidir el futur del Centre Cultural de Corró d'Avall

20/12/2012

El 2n Procés Participatiu del Centre Cultural de Corró d’Avall començarà el 2013

El Procés Participatiu del Centre Cultural de Corró d’Avall s’iniciarà a principis del 2013 i tindrà diferents fases que seran similars a les del 1r Procés Participatiu del Parc del Falgar i la Verneda. El 1r Procés es va dur a terme durant el 2012 i ha conclòs amb èxit. Properament, l’Ajuntament impulsarà el 2n Procés pel Centre Cultural de Corró d’Avall.

Els ciutadans i les ciutadanes rebran la informació necessària per conèixer l’estat actual d’aquest projecte i de l’altra s’oferirà la possibilitat que la població pugui aportar idees, que es valoraran en el marc d’una comissió de seguiment. Tot aquest treball servirà per definir els usos d’aquest espai.

L’equipament que en el seu moment es va planificar i es va començar a construir com a Centre Cultural de Corró d’Avall està situat en un solar (d’una superfície de 6.943,36 metres quadrats) envoltat d’habitatges en una zona plenament urbana: entre els carrers Tagamanent, Onze de Setembre i Verge de Montserrat.

A prop d’aquest solar hi ha altres equipaments com el Centre Cultural Can Ganduxer, l’Institut El Til·ler o l’Escola Joan Sanpera i Torras. El projecte incloïa un teatre, una biblioteca, un espai polivalent i una cafeteria-restaurant. Les obres estan aturades des de l’agost de 2008.

Un plafó rotarà per diversos equipaments municipals

Durant tot el què queda d’aquest mes de desembre fins la darrera setmana de gener hi haurà ubicat al Centre Cultural de Bellavista un plafó amb informació sobre aquest projecte de futur pel municipi. A més, hi haurà unes butlletes que els veïns i veïnes interessats en el procés participatiu podran omplir amb les seves dades i entregar al personal de l’equipament on estigui instal·lat el plafó. Posteriorment, la Regidoria de Participació recollirà les butlletes per tal de fer arribar la informació a tots aquells ciutadans i ciutadanes que ho desitgin.

Aquest plafó informatiu és el mateix que es va col·locar a l’estand de l’Ajuntament a la darrera edició de la Fira Mercat de Nadal i Fira d’Entitats, en el qual també es van començar a recollir butlletes de veïns i veïnes que volien conèixer el procés participatiu.

El plafó informatiu i les butlletes es podran trobar properament a...

  • De la segona quinzena de desembre a la darrera setmana de gener al Centre Cultural de Bellavista
  • Durant tot el febrer a l’edifici de l’Ajuntament
  • La primera quinzena de març al Patronat Municipal d’Esports
  • La segona quinzena de març al Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut
  • La primera quinzena d’abril al Consell del Poble de Llerona
  • La segona quinzena d’abril al Consell del Poble de Corró d’Amunt
  • La primera quinzena de maig al Centre de Recursos Agraris-Masia Can Ribas
  • La segona quinzena de maig Oficina del Pla de Barris de Bellavista 

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)