Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Programa d'atenció a la dona (PADI)

Servei d’atenció integral a la dona que pateix violència de gènere. Gestió del protocol de violència de gènere del municipi i coordinació amb els diferents professionals que intervenen en el protocol. Servei d’atenció psicològica i servei de consultes legals a l’advocada referent.

  • III Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats per a dones i homes a les Franqueses del Vallès

Marc de referència en el qual es defineixen les línies i actuacions estratègiques del municipi per als anys 2012-2015 amb l’objectiu de contrarestar les desigualtats existents entre dones i homes i proposar mesures encaminades a aconseguir la igualtat de gènere. Aprovat per Junta de Govern Local en data 26 d'abril de 2012.

  • Programa de sensibilització i prevenció

Realització d’accions destinades a contribuir en la sensibilització de la igualtat de gènere, la coeducació, la prevenció de la violència de gènere i la promoció del gènere.

Serveis que tramitem        

  • Teleassistència mòbil per a dones maltractades 

Servei de teleassistència mòbil per a víctimes de violència de gènere que ofereix atenció immediata i a distància les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, independentment del lloc on es trobin. Permet que les dones que corren el perill de patir violència de gènere puguin entrar en contacte, davant de situacions d’emergència, amb un centre atès per personal preparat específicament per donar una resposta adequada a la crisi plantejada, sigui per part del mateix centre o mobilitzant altres recursos humans i materials, propis de l’usuari o existents en la comunitat.

  • Casa d’acollida d’urgència per a dones maltractades

Recurs social residencial especialitzat en violència masclista de la Generalitat de Catalunya. L’estada a la casa és limitada, i acull dones que han patit maltractaments i els seus fills/es, que han d’abandonar el seu domicili i no disposen de recursos personals, familiars o socials per superar aquesta situació de crisi. La seva funció és suplir temporalment la llar familiar i proporcionar una atenció integral i individualitzada (psicològica, jurídica i social) a les dones i als seus fills/es, fomentant la seva integració sociolaboral i la seva autonomia.

 

A/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 13 h. Dimarts i dijous també de 16 a 18 h.

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/04/2024 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)