Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Servei d'empreses d'emprenedors i prospecció

Assessorament i seguiment d’autoemprenedors

El servei d’assessorament de l’àrea de Dinamització Econòmica, s’adreça a totes aquelles persones que tenen previst posar en marxa el seu propi projecte empresarial. Es tracta, en definitiva, d’un servei destinat a respondre aquells dubtes i problemes que sorgeixen en les etapes preliminars del procés de constitució d’una empresa. Així, el tècnic fa un seguiment individualitzat de cada projecte, acompanyant els promotors en aquesta primera fase i en la sol·licitud de subvencions per a nous emprenedors. L’assessorament que es realitza és de diferent tipologia: finançament, ajuts i subvencions, formes jurídiques, fiscalitat, tràmits per a constituir una empresa, etc.

Punt d’Atenció a l’emprenedor

Un PAE és un Punt d’Atenció a l’Emprenedor, on s’assessora i es dóna serveis als emprenedors, tant en els inicis de la idea empresarial, com en la tramitació administrativa i posada en marxa. Concretament, els servies que s’ofereixen són: Prestar informació i assessorament als emprenedors, en la definició de les seves iniciatives empresarials i iniciar els tràmits administratiu de constitució d’empreses per a autònoms i Societats de Responsabilitat Limitada (S.L.). Des del mateix PAE i en el mateix moment es realitzaran tots els tràmits per poder muntar l’empresa, estalviant-se moltes gestions, viatges i temps.

Prospecció

Permet fer una recollida d’informació, anàlisi i estudi de la situació empresarial del municipi i detectar les necessitats empresarials existents, d’aquesta manera i mitjançant visites a les empreses, es podran donar a conèixer els programes i actuacions que es posen a la seva disposició. Alguns exemples dels serveis que s’ofereixen són la possibilitat d’aparèixer al directori d'empreses a disposició del ciutadà perquè pugui realitzar qualsevol consulta, participar en els diferents seminaris o jornades adreçades a emprenedors, etc.

Viver d’Empreses

Consulta el web del Viver d'Empreses

 

On es presta

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/04/2024 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)