Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Servei de consulta i préstec bibliogràfic

Serveis

Consulta i préstec de llibres, vídeos, discs compactes, revistes i diaris; préstec interbibliotecari; accés a bases de dades; equipament informàtic d’ús lliure (ofimàtica); connexió internet; Wi-Fi; impressió de documents d’Internet; fotocòpies en autoservei; accés al catàleg de la Xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona; espais per escoltar música i visionar vídeos.

Aquestes serveis s'ofereixen a la Biblioteca Municipal. També es disposa un punt de servei al Centre Cultural Can Ganduxer, a Corró d’Avall: la Sala de Lectura.


Prestacions en línia

A través de pàgina web de la Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona: sol·licitar el carnet d'usuari; consultar les dades personals i l'activitat; reserva de documents i consulta del fons documental de totes les biblioteques de la Xarxa; reserva d’ordinadors; notícies i agenda sobre el món dels llibres i les activitats que duen a terme les biblioteques de la Xarxa.

 

Activitats

Activitats de promoció cultural; guies documentals; formació d’usuaris; visites escolars; cursos d’informàtica Aules Internet; Hora del Conte (tots els darrers dijous de mes no festius, d'octubre a maig; consulteu la secció d'agenda); Concurs Literari de Sant Jordi; Espais de Lectura d’adults; visites d’autors; sortides culturals; exposicions.

On es presta

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/06/2020 a les 10:40h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)