Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Servei de consulta i préstec bibliogràfic

Serveis

Consulta i préstec de llibres, vídeos, discs compactes, revistes i diaris; préstec interbibliotecari; accés a bases de dades; equipament informàtic d’ús lliure (ofimàtica); connexió internet; Wi-Fi; impressió de documents d’Internet; accés al catàleg de la Xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona; espais per escoltar música i visionar vídeos.

El Servei de Biblioteca Municipal disposa de dos equipaments: la Biblioteca Municipal de Bellavista (situada al Centre Cultural de Bellavista) i la Biblioteca Municipal de Corró d'Avall (situada a l'Espai Can Prat).

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE BELLAVISTA

Adreça: Centre Cultural de Bellavista. Carrer de Maria Elena Maseras, 1.

Codi postal: 08521

Municipi: Les Franqueses del Vallès (Bellavista)

Telèfon: 938 404 388 a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  

Horari d’atenció presencial: Matins dels dimarts i dels dimecres de 10 a 13.30 h i dels dissabtes de 10.30 a 13.30 h. Tardes de dilluns a divendres de 15 a 20 h. Més informació aquí.

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CORRÓ D'AVALL

Adreça: Espai Can Prat. Carrer Verge de Montserrat, 21.

Codi postal: 08520

Municipi: Les Franqueses del Vallès (Corró d’Avall)

Telèfon: 935 661 550 a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  

Horari d’atenció presencial: Matins dels dilluns i dels dijous de 10 a 13.30 h i dels dissabtes de 10.30 a 13.30 h. Tardes de dilluns a divendres de 15 a 20 h. Més informació aquí.

 

Prestacions en línia

A través de pàgina web de la Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona: sol·licitar el carnet d'usuari; consultar les dades personals i l'activitat; reserva de documents i consulta del fons documental de totes les biblioteques de la Xarxa; reserva d’ordinadors; notícies i agenda sobre el món dels llibres i les activitats que duen a terme les biblioteques de la Xarxa.

 

Activitats

Activitats de promoció cultural; guies documentals; formació d’usuaris; visites escolars; Hora del Conte (consulteu la secció d'agenda); Concurs Literari de Sant Jordi; Espais de Lectura d’adults; visites d’autors; sortides culturals; exposicions.

On es presta

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/09/2023 a les 11:46h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)