Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Certificat de pagament de tributs

Descripció

Tributs i preus públics municipals no delegats a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT): Taxes administratives, Taxes urbanístiques, Taxes d’activitats, Taxes de cementiri, Taxes per ocupació de la via pública, Taxes per retirada de vehicles abandonats, Impost sobre construccions, instal·lacions i obres, Infraccions urbanístiques, entre d’altres. 

En el cas dels tributs delegats a l’ORGT, en període executiu, i dels tributs en voluntària que s’especifiquen seguidament: Impost sobre béns immobles, Impost sobre activitats econòmiques, Impost sobre vehicles de tracció mecànica, Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, Taxa per recollida d’escombraries, Multes de trànsit, entre d’altres. L’interesssat haurà d’enllaçar a la pàgina web de l’ORGT.

Emissió de certificat de pagament de tributs corresponent als gestionats per l’ajuntament i cobrats en període voluntari.

Període tramitació

Tot l'any

Temps de resolució

Una setmana

Qui el pot demanar

La persona, entitat o empresa, que sigui titular del tribut.

En cas que l’interessat actuï mitjançant representant, cal que aquest estigui degudament autoritzat.  

Qui n'és el responsable

Àrea d'Hisenda

Procediment per iniciar el tràmit

Presencialment

L’interessat, interessada o el representant sol·licita l’emissió d’un certificat de pagament de tribut a l’oficina del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'Ajuntament.

On es pot fer

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 09:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)