Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ajornament i de fraccionament de tributs locals

Descripció

Sol·licitud de concessió d’ajornament i de fraccionament dels tributs locals, en període voluntari, no delegats a l’ORGT. La finalitat del fraccionament i de l’ajornament és el pagament de la quota tributària, en un termini superior al que estableix la Llei general tributària.

En els fraccionaments i ajornaments s’aplicaran els interessos legals vigents.

Especificació dels tributs i preus públics municipals, en període voluntari, no delegats a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT): Taxes administratives, Taxes urbanístiques, Taxes d’activitats, Taxes de cementiri, Taxes per ocupació de la via pública, Taxes per retirada de vehicles abandonats, Impost sobre construccions, instal·lacions i obres, Infraccions urbanístiques, entre d’altres.   En període executiu estan delegades a l’ORGT. Per tant l’interessat haurà d’enllaçar a la pàgina web de l’ORGT.

En el cas dels tributs delegats a l’ORGT: Impost sobre béns immobles, Impost sobre activitats econòmiques, Impost sobre vehicles de tracció mecànica, Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, Taxa per recollida d’escombraries, Multes de trànsit, entre d’altres. L’interessat haurà d’enllaçar a la pàgina web de l’ORGT.

Termini sol·licitud

Un mes

Qui el pot demanar

Qualsevol persona, entitat o empresa, sempre que sigui el titular de liquidació.  En cas que l’interessat o interessada actuï mitjançant representant, cal que aquest estigui degudament autoritzat. 

Qui n'és el responsable

Àrea d'Hisenda

Procediment per iniciar el tràmit

Presencialment

L’interessat, interessada o el representant presenta la sol·licitud i la documentació adjunta a l’oficina del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'Ajuntament.

L’àrea d’Hisenda tramita la concessió del fraccionament/ajornament de la liquidació. La Junta de Govern Local el concedeix i es notifica a l’interessat la resolució, juntament amb la liquidació fraccionada amb els interessos legals vigents.

On es pot fer

Documentació necessària

  • Instància general (PDF, 63 kB)
    Instància general
  • Còpia de la liquidació a fraccionar/ajornar
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 09:10h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)