Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ets emprenedora? T'ajudem a crear xarxa

09/05/2024

Les Franqueses inicia el camí per crear un espai de trobada per a dones que lideren projectes empresarials

Les Franqueses s'ha proposat una nova fita per promoure el teixit empresarial del municipi. Aquesta vegada el focus es posa en les dones emprenedores i l'objectiu és iniciar el camí per crear una xarxa. La finalitat és generar un espai on empresàries i emprenedores puguin col·laborar, compartir recursos i experiències i, també, treballar per promoure polítiques que fomentin entorns inclusius per a les dones al món empresarial.

L'Ajuntament de les Franqueses fa l'acompanyament per a la creació d'aquesta xarxa amb diverses activitats que es desenvoluparan durant els propers mesos i que inclouran xerrades, conferències, taules rodones i altres recursos. Aquest espai de trobada ha de servir de suport a les dones que ja exerceixen d'empresàries i per a què més dones es llencin al món de l'emprenedoria. La xarxa s'impulsa amb la voluntat de ser el referent per a totes aquelles dones amb idees i ganes d'iniciar nous projectes empresarials. En definitiva, la creació de la xarxa de dones emprenedores aportarà un entorn més inclusiu i diversitat al teixit empresarial de les Franqueses i també suposarà que les dones siguin agents de canvi i motors d'innovació.

La primera de les accions per a la creació de la xarxa de dones emprenedores serà el proper 21 de maig, de 9.30 a 14 h, a Can Ribas: "Fem networking. Creem xarxa de dones emprenedores". Aquest és un taller basat en dinàmiques participatives per potenciar les relacions, el suport i la comunicació entre les participants.

Per a més informació sobre la xarxa de dones emprenedores o per inscriure-us al taller podeu contactar amb l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament al telèfon 938 443 040 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Xarxa de dones emprenedores
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)