Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Més d'un miler de participants en la cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran

08/05/2024

Les trobades es fan al Centre de Recursos Agraris de Can Ribes fins el dijous 9 de maig

Les Franqueses del Vallès acull, des del dimarts 7 i fins dijous 9 de maig, en el marc de la Vila Europea de l'Esport 2024, els actes de cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran que organitza, anualment, la Diputació de Barcelona i que enaguany tenen lloc al Centre de Recursos Agraris de Can Ribes.


El Ciclefinalitza amb tres jornades d'exercici a l'aire lliure en les quals participen més d'un miler de persones vingudes de tota Catalunya. En la primera sessió s’ha fet una caminada a través dels entorns naturals de les Franqueses amb un recorregut per diversos parcs com el del Lledoner, el de la Verneda i el Falgar. Durant la jornada tambés’han lliurat els diplomes de participació per part de l'alcalde, Juan Antonio Corchado Ponce, el regidor d'Esports, Carlos Munzón Cruz i la regidora de Gent Gran, Dolors Amaro Fitó.


La trobada també ha servit per estrènyer lligams entre les Franqueses i Manresa, els dos municipis catalans distingits enguany per Aces Europa com a Vila i Ciutat Europea de l'Esport 2024, respectivament. Una delegació de representants de Manresa, encapçalada pel regidor d'Esports, Antoni Josep Valentí Moll, ha participat en la jornada i s’ha reunit amb l'alcalde de les Franqueses per posar en comú els seus programes de Ciutat i Vila Europea de l'Esport, i, alhora, estudiar la possibilitat d'organitzar algun acte de forma conjunta durant aquest 2024.

Arxivat a: Esports
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)