Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Vila Europea de l’Esport 2024 reuneix a històrics responsables d’Esports del municipi

25/04/2024

La reunió ha permès conèixer de primera mà el treball que es realitza durant l’any amb motiu de la Vila Europea de l’Esport 2024.

La Zona Esportiva de Corró d’Avall ha estat el punt de reunió dels regidors i la regidora d’Esports de les Franqueses del Vallès que han format part del govern local, des de l’arribada de la democràcia a l’Ajuntament.

D’ençà de les primeres eleccions, el càrrec l’han ostentat un total de 10 persones que, com ha explicat l’actual regidor d’Esports, Carlos Munzón, “ són part important d’aquest 2024. Si som Vila Europea de l’Esport no és només pel que hem fet al 2023 sinó pel treball que s’ha fet durant els anys en el món de l’esport a les Franqueses del Vallès”.

Tot i que a la cita no hi han pogut assistir tots, s’ha comptat amb la presència de Josep Maria Dia, Josep Randos, José Ramírez, Jordi Ganduxé, Juan Antonio Corchado, Montse Vila i Carlos Munzón que han compartit records de la seva època com a representants d’Esports del municipi.

La trobada ha començat a la pista del pavelló poliesportiu on han pogut tenir el primer contacte. D’aquí el grup ha posat rumb al camp municipal de futbol, no sense abans aturar-se davant del mural commemoratiu de les Franqueses Vila Europea de l’Esport 2024. En aquest punt, Carlos Munzón, ha explicat el treball realitzat per l’artista Marc None per immortalitzar totes les entitats esportives del municipi i copsar l’esperit d’aquest any tant emblemàtic. Després, al Camp de Fútbol Municipal de Corró d’Avall, s’ha exposat com s’estan treballant els actes i la comunicació de Les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024.

Per a Carlos Munzón “el principal objectiu de la trobada ha estat fer un acte de germanor i poder ensenyar als regidors i la regidora d’Esports històrics de Les Franqueses del Vallès tot el treball que s’està realitzant des dels esports durant aquest any 2024 i fer balanç de la feina feta al llarg dels anys».

En aquest sentit, Josep Maria Dia, que va ser regidor d’Esports durant 8 anys, ha recordat que la seva va ser “una etapa molt bona perquè vam posar la primera pedra de la piscina i vam posar gespa al camp de futbol. M’alegra veure la bona evolució que han tingut els esports a les Franqueses del Vallès”.

També Josep Randos, que va estar un any al capdavant de la regidoria d’Esports, s’emporta “molt bones experiències i molts bons records. Amb l’acte que hem fet avui m’he adonat de la bona feina que s’ha fet durat tots aquests anys en els esports de les Franqueses del Vallès i la demostració és aquesta distinció com a Vila Europea de l’Esport”.

José Ramírez, que va ser regidor d’Esports del 2011 al 2015, ha anat un pas més enllà i considera que aquesta és la “regidoria que més em va agradar portar, sobretot per poder veure als més petits com gaudeixen de l’esport o l’esforç d’acompanyament i suport que fan els pares i els avis cada dia. Em quedo amb això”.

De la seva banda, Jordi Ganduxé, qui va estar un any al capdavant de la regidoria d’Esports, considera que aquesta “és una regidoria molt agraïda. Pots conèixer a molta gent, a molts esportistes, a moltes entitats i s’hi pot treballar molt i bé i crec que els regidors que hi hem estat podem estar contents”.

L’actual alcalde de Les Franqueses del Vallès, Juan Antonio Corchado, que va ser regidor d’Esports del 2016 al 2019, considera que va ser important per ell “poder conèixer a tot l’equip de treball del Patronat Municipal d’Esports, que és un equip excel·lent de persones i professionals, però sobretot poder conèixer a totes les entitats esportives del municipi que realitzen una feina encomiable”.

També Montse Vila, qui va ser regidora d’Esports des del 2019 i fins al 2023, valora per sobre de tot el tracte amb la gent que va conèixer “que ha estat molta i que la relació ha estat sempre molt maca. Fins i tot avui la continuo tenint. També valoro molt totes les accions que hem pogut portar a terme. Tot i que va haver-hi la pandèmia vam poder fer el circuit de ciclisme, allargar el camp del tir amb arc o canviar la gespa de Llerona. Ens sentim també especialment orgullosos d’haver encetat el camí de la Vila Europea de l’Esport”.

L’acte ha finalitzat amb un esmorzar i una foto de record amb tot l’equip del Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses de Vallès.

Arxivat a: Esports
Reunió dels regidors i la regidora d’Esports de les Franqueses del Vallès
Reunió dels regidors i la regidora d’Esports de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 15:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)