Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Escola Camins finalitza les visites escolars amb la proposta d’ampliació de la zona esportiva a la plaça Joan Sanpera

19/04/2024

Els alumnes han explorat la plaça, l'edifici de l'Ajuntament, la sala de plens i l'Arxiu Municipal

L'Escola Camins tanca el cicle de visites escolars a l'Ajuntament, on l'alumnat de 3r de Primària ha proposat ampliar la zona esportiva de la plaça Joan Sanpera durant la recreació d'un ple municipal. La visita ha començat a la plaça de l'Ajuntament i ha acabat a la sala de plens, passant pel despatx de l’alcalde i per l’Arxiu Municipal.

Els infants de tercer de Primària ha estat l’última escola del municipi en visitar l'Ajuntament, com a part del cicle anual de visites escolars. L’alumnat ha conegut la història de l'edifici i altres curiositats, com el significat dels monuments de la plaça o l’estil modernista de la Casa Consistorial.

Després, han baixat per grups a l'Arxiu Municipal per veure els documents que s'hi guarden i com han canviat amb el temps, abans, però, tot i travessant el vestíbul on han conegut els tres gegants del municipi: el Marquès, la Pagesa i en Miquelet. Després, han pujat al despatx de l'alcaldia on els ha rebut el mateix alcalde, Juan Antonio Corchado Ponce.. En acabar un ràpid torn de preguntes de l'alcalde als infants, han tingut l'oportunitat de travessar la porta secreta que comunica el despatx de l'alcalde amb la sala de plens.

L'alumnat de l'Escola Camins, preparat per fer un ple, ha fet propostes per millorar la plaça Joan Sanpera. Tres opcions han estat les més votades: l'ampliació de la zona de jocs infantils, amb un total d'11 vots, l'ampliació de la zona esportiva amb 11 vots i per últim la col·locació de lavabos a la plaça, amb només 8 vots. Finalment, per majoria, han decidit ampliar la zona esportiva a la plaça. Per tancar la visita, han rebut un obsequi al balcó de l'Ajuntament. La rebuda de l'alumnat de l'Escola Camins, posa punt final al cicle de visites escolars a la Casa Consistorial, on més de 200 infants han tingut l'oportunitat d'endinsar-se en un dels edificis més emblemàtics del nostre municipi durant aquest curs.

Arxivat a: Educació
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Camins
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Camins
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Camins
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Camins
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Camins
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Camins
Visita a l'Ajuntament de l'Escola Camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/05/2024 a les 13:41h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)