Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els serveis d’atenció a les dones i a les persones LGBTI de les Franqueses canvien d’espai

12/04/2024

L'Àrea de Feminisme i Igualtat de l'Ajuntament de les Franqueses deixa l’espai Can Prat i trasllada les seves oficines a les instal·lacions de la Policia Local

L'Àrea de Feminisme i Igualtat de l'Ajuntament de les Franqueses ofereix els seus serveis en un nou espai ubicat a les instal·lacions de la Policia Local. Aquest trasllat té com a objectiu millorar l'accessibilitat i l'eficiència en l'atenció a les persones usuàries.

Des de l’Ajuntament es proporciona el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Servei d'Atenció Integral (SAI LGBTI). El SIAD és un servei públic, gratuït i confidencial que brinda informació, formació, assessorament i atenció a les dones de les Franqueses en diverses qüestions com ara àmbit laboral, social, personal, familiar, i especialment en la detecció i recuperació de la violència masclista. D'altra banda, el SAI LGBTI és un servei de referència municipal en l'atenció, informació, prevenció i acompanyament davant situacions de LGBTIfòbia.

Els serveis ofertats inclouen atenció psicològica, assessorament legal, tallers de creixement personal, així com suport en tràmits administratius com el canvi de nom per a persones trans*, entre altres.

A banda, es gestionen programes com TempsxCures LF, que amb el suport del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, té per objectiu facilitar la conciliació laboral, personal i familiar. 

L’horari d’atenció de l'Àrea de Feminisme i Igualtat és de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h, al carrer de Rafael Alberti, 2. Les persones interessades en accedir als seus serveis poden contactar-hi a través del telèfon i whatsapp: 670311604 o a les adreces de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Alhora es poden concertar entrevistes a Bellavista Activa (carrer de Rosselló, 39) amb cita previa trucant al mateix telèfon, whatsapp i als correus del SIAD i del SAI.

Arxivat a: Ajuntament
Serveis SIAD i SAI
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)