Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses del Vallès celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una jornada de portes obertes al CEM Les Franqueses

09/04/2024

La jornada va aplegar a un gran nombre de participants al llarg del dia amb diverses activitats esportives a l’aire lliure.

Més d’una cinquantena llarga de persones han participat aquest dilluns en el Dia Mundial de l’Activitat Física. Una jornada que va tenir lloc al Centre Esportiu Municipal de Corró d’Avall, que va comptar amb diverses activitats esportives obertes a tothom i que es va viure en un ambient de festa i celebració. Una jornada que s’emmarca dins els actes de les Franqueses, Vila Europea de l’Esport 2024.

A dos quarts de deu del matí van començar les classes màsters obertes a tothom amb una classe de zumba amb prop d’una vintena de participants. La gran majoria va continuar a les 12 amb una nova activitat, la classe de ioga, que va tenir una gran acceptació i que donar pas, a dos quarts de quatre de la tarda a una altre sessió de TBC, o com es diu en anglès, Total Body Conditioning. Una disciplina de tonificació dirigida que ha entrat amb força als gimnasos en els darrers anys i que va tornar a aplegar a un gran nombre de participants aquest dilluns a la tarda.

Una jornada de celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física que va acabar a les sis de la tarda amb una sessió de Hiit Circuit, que implica exercici d’alta intensitat a intervals curts.

Arxivat a: Esports
Jornada de portes obertes al CEM
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)