Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Crida de solidaritat a la ciutadania per la campanya d'ajuda humanitària per Gaza

09/04/2024

Es poden fer aportacions econòmiques mitjançant diverses vies

Enmig de l'escalada de violència a Palestina, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès dona suport el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que manté activa la seva campanya per respondre a la crisi humanitària. Amb un clar compromís amb els drets humans i la solidaritat internacional, aquesta campanya busca involucrar no només els ajuntaments i les institucions supramunicipals, sinó també la participació activa de tota la societat.

Per aquesta raó, tothom qui vulgui pot fer aportacions econòmiques mitjançant diverses vies. A través de Bizum (08460) amb el concepte "Emergència Gaza", o mitjançant transferència bancària al compte ES91 0182 6035 4102 0160 8531 amb el mateix concepte.

Amb els fons recaptats fins ara, es posa en marxa el projecte "Dret a la salut, a la protecció i a l'assistència humanitària davant els atacs a la població de la Franja de Gaza". Aquest projecte, en col·laboració amb l'ONG Palestinian Medical Relief Society, té com a objectiu convertir dues furgonetes en unitats mèdiques descentralitzades per atendre les víctimes amb lesions greus i traumàtiques.

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès s'adhereix a aquesta campanya després de l'aprovació per ple d’una moció per la pau a la Franja. A més a més, i com a un dels acords d’aquesta moció, s’ha penjat la bandera de Palestina amb crespó negre durant 30 dies a la façana de l’Ajuntament, com a mostra de solidaritat.

Arxivat a: Ajuntament
Façana de l'Ajuntament amb la bandera de Palestina
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2024 a les 15:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)