Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obres a la carretera BV1433, a partir del 9 d'abril, per a instal·lar nous elements reductors de velocitat

03/04/2024

Durant les actuacions, que tindran una durada aproximada de 4 setmanes, es donarà pas alternatiu en ambdós sentits de circulació.

El dimarts 9 d'abril, la Diputació de Barcelona iniciarà les obres per a la instal·lació de nous elements reductors de velocitat a l'entorn del PK2+230 de la carretera BV-1433. TM Les Franqueses del Vallès.

El tram afectat per les obres està situat a la ctra. BV1433, carretera de l'Ametlla, a la intersecció del camí de l'Escola i el camí de Ca l'Ànima. Durant els treballs, que tindran una durada aproximada de 4 setmanes, es donarà pas alternatiu en ambdós sentits de circulació.

L'Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona ha realitzat, en els últims mesos, una anàlisi tècnica de la zona amb l'objectiu de crear un espai segur per a vianants que comuniqui el nucli urbà de la zona nord del Pla de Llerona amb els accessos al Consell del Poble de Llerona creuant la carretera BV1433.

Amb aquest objectiu, la Diputació de Barcelona proposa les següents actuacions:
  • Construir una esquena d'ase per tal de reduir la velocitat de circulació al voltant de la cruïlla.
  • Implantar bandes transversals d'alerta i senyals verticals P-20 amb la finalitat d'alertar als vehicles que s'aproximen de la possibilitat de vianants travessant la carretera.
  • Reforçar la il·luminació instal·lant nous punts de llum.
Arxivat a: Obres i Serveis
Obres a la carretera BV1433
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)