Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El PAM, un compromís de govern del mandat 2023-2027

27/03/2024

La ciutadania pot seguir l’estat d’execució de les 128 accions a través del web municipal

El Pla d’Acció Municipal es va presentar a la ciutadania a finals de febrer. Un dels compromisos d’aquest mandat, i que precisament s’inclou dins d’aquest PAM, és millorar en termes de transparència i bon govern. I és en aquest sentit que des de la seva presentació s’han dut a terme diferents accions per tal que els veïns i les veïnes de les Franqueses puguin conèixer les 128 accions i informar-se del seu estat execució a temps real. A través de la pàgina web municipal podeu accedir a tota aquesta informació i consultar-la per filtres a través de diferents variables:

  • Eix estratègic.
  • Tipologia d’actuació.
  • Exercici pressupostari.
  • Unitat responsable.
  • Estat d’execució.

Aquesta pàgina web es mantindrà en actiu durant tot el mandat amb el tant per cent executat i, per tant, permetrà fer un seguiment per part de la ciutadania i una rendició de comptes per part del govern i de l’administració.

Qui vulgui accedir a la informació relativa al PAM la pot trobar a la mateixa web municipal on hi ha un apartat exclusiu amb adjunts on es detallen totes les accions. A més, durant aquest mes de març s’han dut a terme sessions informatives als mercats de Bellavista i de Corró d’Avall on representants municipals han explicat de primera mà tots els detalls del PAM 2023-2027. D’aquesta manera el govern vol incrementar la proximitat amb la ciutadania per tal d’apropar-la a l’administració i fer-la partícip en el disseny del municipi del present i del futur.

Pots fer seguiment del PAM, aquí

Arxivat a: Ajuntament
PAM 01
PAM 02
PAM 03
PAM 04
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)