Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Arriba una nova edició de la Caminada Popular de les Franqueses, el diumenge 21 d'abril

22/03/2024

Les persones interessades poden inscriure's a entrapolis.com o a la seu del Patronat Municipal d'Esports

Les Franqueses del Vallès ho té tot a punt per celebrar una nova edició – la 21a– de la seva Caminada Popular. La cita és el diumenge 21 d'abril i consta d'un trajecte d'aproximadament 14 km. El tret de sortida es farà a les 8 h, des de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, com a punt d'inici i d'arribada.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 19 d'abril a les 12 h al lloc web www.entrapolis.com o bé presencialment a l'oficina del Patronat Municipal d'Esports. La inscripció anticipada té un cost de 9 euros i inclou avituallaments, esmorzar, un regal, l'entrada en un sorteig de diversos premis i l'assegurança. Totes les inscripcions efectuades per internet hauran de portar el justificant el dia de la caminada per tal de poder obtenir la butlleta de sortida. En el cas que hi hagi places disponibles, també es podrà fer la inscripció el mateix dia de l'activitat amb un cost de 12 €.

Es recomana a les persones participants dur roba i calçat adequats, aigua o beguda isotònica, gorra o barret, crema solar i ulleres de sol. Qui ho desitgi podrà participar en el sorteig de 4 esmorzars per a 2 persones a les Franqueses. Per fer-ho, només caldrà fer fotografies durant la passejada i penjar-les a les seves xarxes socials amb l'etiqueta #caminadapopularLF24.

Arxivat a: Esports
21a Caminada Popular
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)