Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local de les Franqueses reforça els controls aleatoris a diferents punts del municipi

20/03/2024

L’últim ha comptat amb la col·laboració del cos de Granollers a zones limítrofs

Un dels objectius del Pla d’Acció Municipal 2023-2027 és incrementar la seguretat a les Franqueses. En breu es començarà a treballar el Pla Local de Seguretat i es detallaran diferents accions i protocols d’actuació amb la finalitat de millorar en aquest àmbit. Una de les intencions de la Policia Local de les Franqueses és establir xarxes de col·laboració amb altres cossos de municipis veïns per tal de reforçar els controls a punts estratègics i limítrofs.

Aquest divendres s’ha dut a terme el primer d’aquests controls amb efectius de les Franqueses i de Granollers a tres punts diferents: a la rotonda de Can Mònic, al polígon del Ramassar i a la cruïlla entre el carrer de Girona i el barri de Bellavista. En total, s’han aturat 42 vehicles i s’han tramitat 13 denúncies.

La setmana passada la Policia Local de les Franqueses també va resoldre el cas de dos robatoris. El primer, dijous al migdia, quan els agents van rebre l’avís d’una substracció a l’interior d’un vehicle d’una motxilla amb dos ordinadors i d’una bossa amb objectes personals. El pagament amb la targeta robada va permetre localitzar l’autor amb la col·laboració de la Policia Local de Canovelles i recuperar el material robat.

La segona detenció va tenir lloc divendres després que un menor fos víctima d’un robatori amb intimidació. En aquest cas, les dades d’ubicació del mòbil han permès a la Policia Local de les Franqueses localitzar i detenir a l’autor dels fets.

 

Arxivat a: Ajuntament
Control policial
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)