Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alumnat de l'Escola Bellavista Joan Camps i Giró anima a tothom a participar en la caminada del pròxim 6 d'abril

20/03/2024

Les classes de cicle mitjà de l'escola han organitzat conjuntament una caminada solidària

La plaça de l'Ajuntament ha estat el lloc on la quarantena d'alumnes de quart de primària ha conegut les diverses característiques de l'edifici, com ara que és d'estil modernista i que, en el passat, va ser també una escola. També se'ls ha explicat el significat del monòlit en memòria del bombardeig de les Franqueses durant la Guerra Civil i l'estàtua descriptiva del municipi de Jaume de Córdova.

La visita ha continuat a l'interior de l'edifici. Primer, a la recepció han conegut tres gegants de les Franqueses i han après quins tràmits es poden realitzar a l'Ajuntament. Seguidament, han baixat per grups a l'Arxiu Municipal per veure quin tipus de documents s'hi guarden i com han canviat amb el temps. Han quedat sorpresos amb el volum d'arxius que s'hi emmagatzemen en unes 8.000 capses. Tot seguit, l'alumnat ha pujat al despatx d'alcaldia, on els ha rebut l'alcalde Juan Antonio Corchado Ponce. Després d'una ronda de preguntes, les dues classes han accedit a la sala de plens a través de l'anomenada "porta secreta". En aquesta sala, però, els infants no han dut a terme una sessió plenària, sinó que igual que els seus companys de l'escola que van visitar l'ajuntament el passat 6 de març, han informat l'alcalde sobre les novetats respecte a la caminada solidària que organitzen tots junts, com per exemple, el recorregut, l'avituallament, el preu i les col·laboracions.

Per tancar la visita, l'alumnat ha pogut sortir al balcó de l'Ajuntament i han rebut un obsequi, la samarreta de les Franqueses amb la marca que representa al municipi.

Arxivat a: Educació
Visita Ajuntament Escola Bellavista Joan Camps 4t
Visita Ajuntament Escola Bellavista Joan Camps 4t
Visita Ajuntament Escola Bellavista Joan Camps 4t
Visita Ajuntament Escola Bellavista Joan Camps 4t
Visita Ajuntament Escola Bellavista Joan Camps 4t
Visita Ajuntament Escola Bellavista Joan Camps 4t
Visita Ajuntament Escola Bellavista Joan Camps 4t
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)